Er du Norges beste sikkerhetsekspert?


I februar kan du vinne tittelen "Master of Cyber Security 2022".

Som en del av sikkerhetsmåneden for IT-sikkerhetsprofesjonelle (https://hackcon.org/it-secpro) arrangerer NorSIS i samarbeid med HackCon den årlige konkurransen – Master of Cyber Security – for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert.

Selve kåringen av Norges Cyber sikkerhetsekspert 2022 skjer på HackCon (https://www.hackcon.org/hackcon17) den 9. februar 2022, kl 12.30. Vinneren får 30. 000 kr.

Konkurransen er gratis og åpen for alle via Internett, og den innledende runden består av 40 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil økes i spørsmålsrekken og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen “Master of Cyber Security 2021”. Det deles også ut 2. og 3. premie på 13.000 kr og 7.000 kr.  Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på at du har høy kunnskap innenfor Cyber sikkerhet.

Mer informasjon og påmelding til konkurransen finner du her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i NorSIS ønsker deg lykke til!