Ansatte i Norsis jobber i åpent landskap. Mann med headsett sitterforan PC mens en annen mann står ved siden av. To mennesker i bakgrunn.

Slettmeg

Slettmeg er en gratis råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett.

Om Slettmeg

Vår primæroppgave er å svare på e-post og telefoner og ikke minst ha god oversikt over hjelpesidene til de ulike nettsidene, og utarbeide veiledninger/henvisninger for å få løst ulike problemer.

Nye nettsider og tjenester publiseres stadig, noe som fører til nye problemstillinger, derfor setter vi pris på å bli kontaktet når du møter utfordringer i forbindelser med ulike nettsteder.

Vår tjeneste har ikke mandat til å kreve sletting, men hjelper deg ved å gi råd om hvordan man kan få fjernet informasjon fra nettet. Vi kjenner de kanaler og metoder som kan benyttes for å gjøre dette. Vi kan også bistå med teknisk hjelp og gi råd om hvordan en best bør gå frem for å få fjernet opplysningene.

Slettmeg.no er en av tjenestene som leveres av Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), en uavhengig ideell organisasjon.

Kontakt oss

Dersom du trenger hjelp kan du kontakte oss enten på telefon, e-post, kontaktskjema eller på sosiale medier. Blant våre veiledninger vil du også finne nyttig informasjon om hvordan du kan gå frem for å få slettet opplysninger.

Trenger du råd og veiledning eller vil du bare vite litt om dine rettigheter ved publisering på nett? Kontakt oss via skjemaet nedenfor.

De ansatte i Slett meg jobber i lokalet til Norsis med å besvare henvendelser foran pc og på telefon.

Slettmeg.no lagrer ingen personlige opplysninger om deg, men informasjon om alder, kjønn og tema kan bli brukt i statistikk og analyse. Dette er nyttig for å kunne gi oppdaterte råd og å gjøre tjenesten bedre.

Kontaktinformasjon

 • E-post: [email protected]
 • Telefon: 911 29 392 
  mandag 09:00 – 18:00
  tirsdag 09:00 – 18:00
  onsdag 09:00 – 18:00
  torsdag 09:00 – 18:00
  fredag 09:00 – 15:00

  Eller bruk kontaktskjema nedenfor:
Navn
Please enter a number from 0 to 100.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.