Security Divas


grid-item-securitydivas

 

Om Security Divas

I 2010 etablerte NorSIS konferansen Security Divas. Siden den gang har konferansen vokst for hvert år og er også et nasjonalt initiativ. Konferansen har utviklet seg til å bli et viktig nettverk for kvinner som studerer eller arbeider med informasjonssikkerhet.

Formålet med Security Divas er å fremme det å få flere kvinner til å velge en karriere innen informasjonssikkerhet, og at vi må få de som begynner i yrket til å bli værende og tørre å ta lederroller. På verdensbasis er det anslått at bare 1 av 10 som jobber med informasjonssikkerhet er en kvinne.

Med tanke på hvor omfattende digitaliseringen av samfunnet er, er det svært viktig at kvinneandelen øker. Samfunnet formes og sikres i nye rammer, og det må kvinner være med på.

Security Divas konferansene arrangeres hvert år på Gjøvik i januar. Frokostseminar med samarbeidspartner Accenture vil i hovedsak holdes i Oslo, og vil bli informert om fortløpende.

I 2021 gjør vi et unntak fra dette på grunn av korona.

Det blir ikke noen Security Divas konferanse i januar 2021. Vi satser på å flytte den til høsten 2021. Mer informasjon om dette finner du på norsis.no eller disse sidene så snart vi vet.  

Strategi

Last ned strategi for Security Divas 2019-2021 (pdf)

Bli med

Security Divas er også på LinkedIN.

Tidligere konferanser

Security Divas 2020
Security Divas 2019
Security Divas 2018
Security Divas 2017