Slik sletter du kontoen din på Pinterest

Pinterest er en visuell søkemotor hvor du kan finne idéer som oppskrifter og inspirasjon til interiør og antrekk. Her får du vite hvordan du kan slette din Pintrest-konto.

skrivebord med mac, blyanter og fargeprøver. kreativt rot med inspirasjon fra Pinterest

Hva er Pinterest?

Pinterest er en visuell søkemotor hvor du kan finne idéer som oppskrifter og inspirasjon til interiør og antrekk.

Det finnes milliarder av Pins på Pinterest, så det er lett å finne idéer å bli inspirert av. Når du kommer over Pins du liker, kan du lagre dem på tavler for å organisere ideene dine og gjøre det lett å finne dem igjen. Du kan også opprette Pins for å dele ideene dine med andre på Pinterest.

Pins er bokmerker folk bruker til å lagre idéer de liker på Pinterest i form av bilder, videoer eller produkter.

Pins du lagrer blir samlet på tavlene dine. Du kan gi navn til tavlene dine og organisere dem i profilen din som du selv vil. For å finne enda flere ideer kan du invitere andre på Pinterest til å samarbeide om gruppetavler.

Les mer om Pintrest her.

Hvordan sletter jeg en konto?

Mange opplever at innhold fra en Instagram-konto plutselig har kopiert seg over til en generert konto på Pinterest. Dette er fordi man har godtatt at informasjonen man har lagt inn på Instagram kan deles med tredjeparter, slik som Pinterest.

Denne veiledningen tar for seg hvordan man sletter seg fra Pinterest – enten om kontoen ble automatisk generert eller om man faktisk har opprettet den selv.

Kilde: Pintrest

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.