Slik sletter du deg fra Instagram

Instagram er et sosialt medium for deling av bilder og video, som brukes av over 2,5 millioner i Norge og flere milliarder på verdensbasis. Vil du vekk fra Instagram? Følg denne enkle veiledningen for å slette din konto.

ung dame som står i en storby mens hun chatter på telefonen. en sky av hjerter, meldinger og folk er rundt henne. Kanskje vil hun slette instagram?

Hva er Instagram?

Instagram er en app og sosialt medium for deling av bilder. Brukere kan også dele korte videoklipp i feeden, samt historier og reels. .

I Norge hadde 2,5 millioner* brukere en profil i 2020 og 24 prosent av befolkningen brukte tjenesten ukentlig eller oftere. Veksten drives av aldersgruppen 30-59 år. Internasjonalt har tjenesten over en milliard aktive brukere og til sammen ligger det per 2020 ute mer enn 50 milliarder bilder.

Tjenesten gjør det mulig for brukere å ta et bilde, legge til enkle effekter, og deretter dele det med andre Instagram-brukere som er koblet til på det sosiale nettverket.

Slik sletter du din Instagram-profil

Vil du vekk fra Instagram? Følg denne enkle veiledningen.

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.