Hva inneholder opplæringspakken og hva koster den?


Opplæringspakken inneholder e-læring, levert av XtraMile, samt digitalt kampanjemateriell. En ppt-presentasjon om temaet for sikkerhetsmåneden for internt bruk, plakater og filmer. Opplæringspakken er gratis for virksomheter med 0-20 ansatte og bestilles fra nettsidene til Xtramile.

 

Bestill opplæringspakken

Priser:

Virksomheter med 1-20 ansatte – Gratis

Virksomheter med 21-100 ansatte – 2.700,- eks. mva.

Virksomheter med 101-500 ansatte – 9.700,- eks. mva.

Virksomheter med 501+ ansatte – 21.500,- eks. mva.

Om opplæringspakken

Opplæringspakken består av e-læring til de ansatte og kampanjemateriell for hele virksomheten.

E-læringen sendes direkte til de ansatte i oktober. Den består av totalt åtte moduler. Det sendes ut to moduler per uke som hver tar 2-4 minutter å gjennomføre. Årets e-læring inkluderer:

  • Åtte moduler e-læring utarbeidet av NorSIS
  • Gjennomførings-statistikk for alle virksomheter
  • Egen kursportal for virksomheter med over 100 ansatte (ut november).
  • Virksomheter som kjøper bronse-, sølv- eller gullpakken kan legge til egen logo og design på modulene som sendes ut. De som kjøper Gullpakken kan tilpasse kursinnholdet dersom de ønsker det.
  • Alle som bestiller opplæringspakken får en mulighet til å bestille utvidede pakker fra XtraMile med flere leksjoner, webseminar med mere. Disse er tilpasset ulike målgrupper i virksomheten for eksempel sikkerhetsansvarlig.

Kampanjemateriell:

Som en del av opplæringspakken får dere en power-point presentasjon som beskriver tiltak for å håntere digitale trusler og en forklaring på hvorfor disse tiltakene er viktige. Det er lagt opp til at enten daglig leder eller sikkerhetsansvarlig presenterer denne for de ansatte. Presentasjonen har egen veiledning til den som skal presentere den.

 

I tillegg til dette får dere:

Filmer som kan vises internt til de ansatte.

Digitale plakater med tema informasjonssikkerhet, tilsendt som pdf-filer, som kan henges opp i fellesarealer.

Les mer om hvordan man kan planlegge opplæring i egen virksomhet.


Tilleggsprodukter (sikkerhetspåminnelser)

I tillegg til det som er inkludert i den digitale opplæringspakken, kan du bestille trykte versjoner av kort, og andre sikkerhetspåminnelser. Dissee kan deles ut til ansatte for eksempel på møter, stands eller interne seminarer. Plakater og dekalerkan henges opp i kantine, på toaletter, heiser eller lignende. Drops, sjokolade, isskraper, reflekser med mer kan legges i kantina, på møterommet, på pulter, i skap eller hyller.

Sjekk ut hvilke tilleggsprodukter du kan bestille i vår nettbutikk.


Kartlegging

NorSIS har utviklet en metode for å kartlegge informasjonssikkerhetskultur. Dette tilbyr vi til bedrifter. Kartleggingen kan enten gjennomføres én gang, eller før og etter opplæringstiltak. 

Les mer om kartlegging av informasjonssikkerhetskultur for bedrifter


Bestilling

Opplæringspakken bestilles fra vår samarbeidspartner, Xtramile. 

For bestilling av tilleggsprodukter og kartlegging: norsis.no/nettbutikk


Levering

Opplæringspakken leveres i to deler.

Elæringen sendes direkte til de ansatte i oktober. Det er totalt åtte moduler, to moduler per uke som hver tar ca 2-4 minutter å gjennomføre. I god tid før første utsendelse mottar dere en henvendelse fra leverandøren, som vil be dere registrere alle e-postadresser som skal motta elæringen.

Resten av opplæringspakken med kampanjemateriell; plakater som kan trykkes og henges opp, små filmsnutter, og kort blir tilgjengelig på norsis.no i begynnelsen av september. Vi sender dere en e-post med lenke til hvor dette ligger og innloggingsinformasjon.


Spørsmål

Har du spørsmål om opplæringspakken eller ønsker mer informasjon ring 4000 5899 eller send epost til post@norsis.no