NorSIS opplæringspakke godt mottatt

I anledning Nasjonal sikkerhetsmåned lanserte Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) i samarbeid med Motimate en ny opplæringspakke rettet mot virksomheters digitale sikkerhetskompetanse og forsvarsevne mot sosial manipulering. Opplæringspakken har blitt positivt mottatt av bedrifter i hele Norge, og 70% av de som har fullført kurset har gitt det en toppvurdering.

Årets tema for sikkerhetsmåneden er «Sosial manipulering» – en av de mest utspekulerte og voksende truslene innen cybersikkerhet. Opplæringspakka er bygd opp av seks moduler som dekker grunnleggende kompetanseområder innenfor digital sikkerhet rettet mot ansatte i bedrifter.

Grunnet den økende bruken av sosial manipulering i ulike typer svindel er én av modulene tilegnet sosial manipulering for å øke deltakernes bevissthet og evne til å gjenkjenne sosial manipulering. Den økte kunnskapen som den enkelte ansatte får av kurset, vil gi økt digital trygghet for hele din virksomhet.

Et virkelig interessant og informativ KURS. Og flotte visuelle hjelpemidler!

Engasjerende læring

Det som gjør denne opplæring unik, er at den kombinerer elementer som video, spill, quiz og animasjoner som skal bidra til å gjøre tematikken engasjerende og ikke minst lett å forstå. I tillegg er den lett tilgjengelig, og kan tas på den platformen som passer brukeren best. Enten det er på PC, nettbrett eller på smartelefon.

Bevisstgjørende!

– Kurs og kompetanseutvikling, også innen it-sikkerhet, bør være interaktivt! Det gjør at deltakerne jobber mer aktivt med læringsmaterialet, det øker forståelsen og gjør at kunnskapen sitter bedre enn med passiv læring, legger James Micklethwait, Direktør for Kahoot! At Work til. Motimate eies av Kahoot!.

Norsis og Motimate oppfordrer bedrifter til å benytte seg av dette verdifulle opplæringstilbudet for å styrke Norges digitale forsvarsevne.

Subscribe to our newsletter!