Security Divas frokostseminar

08.02.2024

Security Divas-nettverket har som mål å berike mangfoldet og fremme likestilling i den digitale sikkerhetssektoren. Vi arbeider målbevisst for å skape en trygg og inkluderende atmosfære for kvinner som er aktive innen digital sikkerhet. Et viktig tiltak for å oppmuntre kvinner til å satse på digital sikkerhet, og ikke minst bli værende i bransjen er […]

Security Divas-nettverket har som mål å berike mangfoldet og fremme likestilling i den digitale sikkerhetssektoren. Vi arbeider målbevisst for å skape en trygg og inkluderende atmosfære for kvinner som er aktive innen digital sikkerhet. Et viktig tiltak for å oppmuntre kvinner til å satse på digital sikkerhet, og ikke minst bli værende i bransjen er å skape møteplasser hvor vi kan dele erfaringer, kunnskap og bygge verdifulle relasjoner.

Security Divas-nettverket oppfordrer derfor alle aktører som arbeider med digital sikkerhet å skape møteplasser for kvinner i bransjen, og 12. mars er det Accenture som inviterer til et inspirerende frokostseminar!

Tema er Accenture Life Trends 2024: en dyptgående analyse av fem nåværende og fremvoksende endringer i samfunnet, relatert til teknologisk utvikling. Dette er en fin mulighet til å treffe andre kvinner i bransjen i tillegg til å få litt faglig påfyll!

Frokostseminarer er gratis å delta på.

Sted

Accenture i Eventure i 2.egt, Rådhusgata 27.
0185 Oslo

Program

08:00 - 08:15 - Ankomst og frokost

08:15 - 08:45 – Accenture Life Trends 2024

08:45 - 09:00 – Lite Trends Workshop

09:00 - 09:30 - Mingling

Foredrag

Hvert år legger Accenture frem rapporten Accenture Life Trends, hvor fem fremvoksende trender og utfordringer analyseres i lys av samfunnsutviklingen. Det inkluderer trender som teknologisk utvikling, endringer i reguleringer, forbrukeradferd og andre faktorer som påvirker næringslivet. I 2024 slår rapporten fast at det er spenninger i harmonien mellom mennesker, teknologi og forretning. Årets fem trender utforsker nedgangen i kundeobsesjon, påvirkningen av generativ kunstig intelligens, stagnasjonen av kreativitet, balansen mellom teknologiske fordeler og byrder, og menneskers nye livsmål.

Foredragsholdere

Signe Elise Livgard
Ingrid Langholm
Silje Helene Lund
  • Signe Elise Livgard er digital produktdesigner i Accenture Song. Der jobber hun med design av digitale produkter, fra innsikt og konsept til ferdig produkt. Signe Elise har flere års erfaring som konsulent i offentlig sektor, og har vært med på digitaliseringsprosesser i flere større virksomheter.
  • Ingrid Langholm er tjenestedesigner i Accenture Song. Hun brenner for å løse komplekse problemer, anvende menneskesentrerte tilnærminger til strategi og innovasjon, skape tjenester og produkter som folk elsker!
  • Silje Helene Lund er tjenestedesigner i Accenture Song. Med en blanding av kreativitet og teknisk innsikt, skaper hun opplevelser som ikke bare tilfredsstiller, men også begeistrer brukerne. Hun trives i å utforske hva tjenestedesign kan oppnå, og hennes arbeid er en kontinuerlig utforskning av hvordan mennesker og teknologi kan samhandle.

Påmelding finner du HER.