Accenture og NorSIS inviterer til nettverkstreff for Security Divas


Accenture og NorSIS ønsker velkommen til frokostseminar i Oslo sentrum onsdag 27. oktober. Vi byr på frokost og spennende foredrag om sikkerhet og teknologi.

 

Når: Onsdag 27.oktober kl.08.30-10.00

Hvor: Lille Grensen 7, 0159 Oslo

Påmelding: Meld deg på her . Begrenset antall plasser. Påmeldingsfrist 20.oktober.
Alle påmeldte deltakere vil motta en e-post med praktisk informasjon dagen før arrangementet.

Smittevern: Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du er syk.

 

PROGRAM FOR FROKOSTSEMINARET

8:30 – 9:00 – Servering av frokost

9:00 – 9.10 –  Velkommen

9:10 – 9.40 – Tilgangsstyring i hverdagen – Ragnhild Marie Holen

Tilgangsstyring er i teorien veldig enkelt, men hvordan skal vi jobbe med tilganger i hverdagen? Vi ser på hvordan vi kan bruke tilgangsstyring som et verktøy for å sikre bedrifter, men samtidig være realistiske i tilnærmingen.

Ragnhild Marie Holen har en bakgrunn fra IT og jobber i dag som konsulent i Accenture. Fokuset ligger på identitets- og tilgangsstyring og hun er opptatt av samspillet mellom teknologi og forretning.

 

9:40 – 10:00 – Datatilsynets veileder i praksis – Oda Josefine Børke Selle

Datatilsynets kom i september med en ny veileder om overføring av personopplysninger utenfor EØS. Foredraget har et praktisk tilsnitt og vil være en fin innføring i utviklingen innen personvern post Schrems II-saken.

Oda Josefine Børke Selle er utdannet jurist med spesialisering i IKT-jus og jobber som Security Delivery Analyst i Accenture. Hun har fokus på personvern, cybersikkerhets-regulering og GRC.

 

Security Divas er nettverk for kvinner som jobber med eller i sikkerhet. Det arrangeres hvert år en to dagers-konferanse på Gjøvik, samt et utvalg nettverkssamlinger.

Har du spørsmål om arrangementet eller om Security Divas? Kontakt karoline@norsis.no