Aktiver totrinnspålogging på PayPal

Totrinnspålogging (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging i Paypal. I denne veiledningen viser vi hvordan du aktiverer dette i PayPal.

En dame bruker telefonen sin til å hente kode for totrinnsbekreftelse til å åpne opp noe på mac'en sin

Hva er PayPal?

PayPal er en global betalingstjeneste. Det er en trygg og enkel måte for å betale og ta betalt på internett. Tjenesten brukes til global netthandel. PayPal støtter flere ulike valutaer og brukes i over 200 forskjellige land.

Ved å bruke PayPal trenger man ikke angi kortopplysninger hver gang en skal handle. Brukerne kobler bankkonto og kredittkort direkte til PayPal og bruker tjenesten når en transaksjon skal skje.

PayPal kan brukes til å handle på internett, overføre penger og be om penger. Tjenesten er tilgjengelig der du er og det er gratis å opprette en konto.

Hva er totrinnspålogging?

Med totrinnspålogging logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode generert med telefon). Dette hindrer uvedkommende fra å logge inn med din konto, selv om de har ditt passord. Sikkerheten din øker betraktelig med totrinnspålogging og vi anbefaler at dette aktiveres.

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.