Aktiver totrinnspålogging på Outlook

Totrinnspålogging (autentisering) er et ekstra sikkerhetsnivå for innlogging på Outlook. I denne veiledningen viser vi hvordan du aktiverer totrinnspålogging for Outlook.

En dame bruker telefonen sin til å hente kode for totrinnsbekreftelse til å åpne opp noe på mac'en sin

Hva er Outlook?

Outlook, tidligere Hotmail, er en tjeneste utviklet av Microsoft som inneholder e-post, kalender, kontakter og en oppgave-tjeneste.

Outlook er synkronisert med brukerens e-post, som gjør det brukervennlig og synkronisert over flere enheter. Samtidig er Outlook godt integrert med andre Microsoft-tjenester slik som Microsoft Teams.

Tjenesten kan benyttes via nettleser, en e-post applikasjon eller selve klienten.

Hva er totrinnspålogging?

Med totrinnspålogging logger du inn med noe du vet (ditt passord) i tillegg til noe du får (en kode på telefon). Dette hindrer uvedkommende fra å logge inn med din konto, selv om de har ditt passord. Sikkerheten din øker betraktelig med totrinnspålogging og vi anbefaler at dette aktiveres.

Før du begynner

Dersom du ønsker å benytte en app for totrinnspålogging må du installere denne på din mobil først. Her er det flere alternativer:

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.