Sikkerhetsmåneden: Gi bort et foredrag i oktober

En populær aktivitet som øker engasjementet, bevissthet og kunnskap under Nasjonal sikkerhetsmåned er foredragsdugnaden. Der gir eksperter og virksomheter innen informasjonssikkerhet bort gratis foredrag til virksomheter som ønsker dette.

Bilde av mann som holder foredrag foran publikum

Det gjennomgående tema for årets sikkerhetsmåned er «Sammen for en trygg digital hverdag» og med undertemaene løsepengeangrep og sosial manipulering. Gjennom de siste 10 årene har «Foredragsdugnaden» vært en del av programmet for sikkerhetsmåneden. Dette har vært et viktig og populært tiltak, hvor eksperter og virksomheter innenfor cyber-, informasjons- og digital sikkerhet har «gitt bort» et eller flere foredrag relatert til temaet for sikkerhetsmåneden.

Hensikten er at de som besitter relevant kompetanse relatert til de aktuelle temaene, skal dele denne til nytte, glede og inspirasjon for små- og store bedrifter, organisasjoner og virksomheter. Dugnaden vil også kunne bidra til å heve den totale kompetansen og bevisstheten blant befolkningen, på en måte som kan bidra til forbedret samfunnssikkerhet.

Etterspørselen etter foredrag under Sikkerhetsmåneden har tradisjonelt vært stor, derfor er dette en unik mulighet for virksomheter til å dele av sine faglige kunnskaper med alt fra større virksomheter til organisasjoner og foreninger.

Vi har nå lansert våre kampanjesider for Nasjonal sikkerhetsmåned 2022. Der kan du enkelt registrere deg med et eller flere foredrag. Virksomheter som ønsker faglig påfyll eller inspirasjon, kan enkelt bestille foredrag mot et administrasjonsgebyr på kr 1 500,-.

Arrangere eller delta på faglig arrangement?

Under sikkerhetsmåneden har vi også en aktivitetskalender. Der vil du kunne se en oversikt over alle aktiviteter/arrangementer som foregår i oktober.

Skal din virksomhet arrangere seminar, konferanse eller lignende i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned? Du kan enkelt registrerer aktiviteter selv, så vil den bli med på vår aktivitetskalender. Dette gir deg bedre synlighet og økt interesse for aktiviteten du skal gjennomføre!