Nasjonal sikkerhetsmåned 2020


Engasjerende, relevant, enkelt og troverdig. Det er målet vårt for opplæringspakken 2020.

Oktober nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til å vise dere hva vi har forberedt for årets Nasjonal sikkerhetsmåned. Som så mange andre måtte vi legge om planene våre denne våren og sommeren, og noe av innholdet i sikkerhetsmåneden vil derfor være annereledes enn tidligere. Det blir ingen fysiske arrangementer i år, men vi er likevel sikre på at oktober blir full av inspirasjon, kunnskap og  gode diskusjoner.

 

Du kan lese alt om Nasjonal Sikkerhetsmåned på nettsidene våre: https://norsis.no/nsm/, men under får du en kort oppsummering.

 

Opplæringspakken

Opplæringspakken består av åtte leksjoner e-læring som sendes ut i oktober. Hver leksjon varer i 4-5 minutter, og består av video, tekst og bilder. Hvilke feller kan man gå i på nett? Hvordan bør  informasjon håndteres? Hvilke forholdsregler bør du ta og hva gjør du hvis uhellet først er ute? Disse spørsmålene og flere til får du svar på. I opplæringspakken får du også tilgang til digitalt kampanjemateriell, som du kan laste ned og dele med dine medarbeidere.

Bestill opplæringspakken til dine ansatte du også!

Hør hva prosjektleder Karoline sier om årets opplæringspakke i denne videoen:

 

 

 Nettbutikk

Det er også mulig å kjøpe påminnelsesprodukter for å forsterke sikkerhetsbudskapet. Vi tilbyr en rekke gadgets og trykksaker du kan dele ut på jobben eller bruke selv. Noen av disse hjelper deg å sikre din datamaskin, mobil eller nettbrett. Andre hjelper deg deg å få frem sikkerhetsbudskapet på en morsom eller søt måte.

Vi beregner minimum én ukes leveringstid.
Besøk vår nettbutikk:  https://norsis.no/nettbutikk/

 

SecFlix 

100% sikkerhetsfilm. Vi jobber med en nettside med sikkerhetsfilmer. En samling med gode tips, triks, budskap og kunnskap om sikkerhet og sikring av digitale verdier. Til dette trenger vi deres hjelp. Ta kontakt på post@norsis.no om du vil bidra!

 

Om Nasjonal Sikkerhetsmåned

I 2020 arrangeres Nasjonal sikkerhetsmåned for 10. gang i Norge. NorSIS koordinerer denne kampanjen i Norge på vegne av Justis- og beredskapsdepartementet. Vi samarbeider også med ENISA, EUs informasjonssikkerhetsorgan om denne årlige sikkerhetsbegivenheten.

Formålet med Nasjonal sikkerhetsmåned er å bidra til å en sikrere digital hverdag, for næringsliv og befolkning, gjennom økt kompetanse og styrket bevissthet.

 

Og har du spørsmål, hører vi gjerne fra deg!