Foredragsdugnaden i Nasjonal sikkerhetsmåned

Oktober er Nasjonal sikkerhetsmåned, og med den følger et av våre mest populære tiltak: foredragsdugnaden. I hele oktober tilbyr fagfolk og og virksomheter innen informasjonssikkerhet gratis foredrag til bedrifter og virksomheter over hele landet. Dette gir din bedrift en fantastisk mulighet til å styrke sin digitale sikkerhet kostnadseffektivt.

Årets tema er «Våre digitale verdier», med særlig fokus på utfordringene og beste praksis innen digital sikkerhet for SMB-bedrifter.

I 2023 ble det gjennomført over 100 foredrag under Nasjonal sikkerhetsmåned i tilknytning til foredragsdugaden, og vi håper vi kan fortsette å stå sammen i arbeidet med å ivareta våre digitale verdier og skape et mer robust og trygt digitalt samfunn.

Hvordan fungerer det?

De som ønsker å dele sin ekspertise kan enkelt registere sitt foredrag i vår portal. Innsendte foredrag vil bli samlet på en oversiktsside, slik at bedrifter enkelt kan bla gjennom og velge ett eller flere foredrag de ønsker å arrangere i oktober.

Registrer deg som foredragsholder

Er du ekspert på feltet cyber-, informasjons- eller digital sikkerhet? Del din verdifulle innsikt ved å registrere dine foredrag i vår portal. Vi tar imot påmeldinger nå, foredragsholdere får dekket reise- og oppholdskostnader.

Book et foredrag til din virksomhet

Ønsker din bedrift å dra nytte av et ekspertforedrag? Fra 1. mai kan du velge blant de registrerte foredragene og enkelt bestille direkte fra vår oversikt.

Fordeler med dugnaden

Lav pris – stort utbytte: Bedrifter og organisasjoner får lavterskel tilgang til opplæring og innsikt, noe som styrker deres digitale sikkerhet og forbereder dem på digitale utfordringer.

Kunnskapsdeling: Eksperter får utvidet sitt nedslagsfelt for å spre sin kunnskap, øke bevisstheten og forbedre digital sikkerhet i samfunnet.

Dette initiativet representerer en vinn-vinn situasjon hvor eksperter deler sin kunnskap, og bedrifter oppgraderer sin sikkerhetskompetanse.

Benytt denne unike muligheten til å forsterke din virksomhets digitale sikkerhetsstrategier med bistand fra noen av de ledende ekspertene i bransjen.

Vi ser frem til din deltakelse i oktober!

Les mer om foredragsdugnaden.