Spennende foredrag på Sikkerhetsfestivalen 2022

NorSIS har et eget spor knyttet til innbyggere og små og mellomstore bedrifter under Sikkerhetsfestivalen på Lillehammer 2022. Sjekk det spennende programmet!

Mia Landsem skal holde foredrag på sporet til NorSIS under Sikkerhetsfestivalen.

Sikkerhetsfestivalen 2022 arrangeres i slutten av august med mange gode foredrag, debatter og kunnskapsdeling på informasjonssikkerhetsfeltet. Direktøren for Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Sofie Nystrøm, åpner Sikkerhetsfestivalen med en høyst aktuell oppdatering om hvordan vi kan sikre Norge i et usikkert Europa.

Det blir også foredrag av Line Coll som er ny direktør for Datatilsynet. Fra den andre siden av dammen kommer de kjente profilene Lance Spitzner og Dr Hugh Thompson. Vi gleder oss også veldig til paneldiskusjon med spennende deltakere ledet av Silvija Seres. Som en god avslutning på dagen vil vi få innsiktsfulle ord fra Øystein “Pølsa” Pettersen.

Program

NorSIS har ansvar for et av sporene tirsdag 30. august. Vi har hentet inn foredrag som er knyttet til innbyggere og små og mellomstore bedrifter. Sted: Scandic Victoria Lillehammer, Sal 2

Oversikt over foredragene i sporet til NorSIS:

Det er et variert program og her kan du se alle tema og alle spor de tre festivaldagene: https://sikkerhetsfestivalen.no/program2022