Bli med på Sikkerhetsfestivalen 2022


Sikkerhetsfestivalen er Norges største møteplass for cybersikkerhet og blir arrangert på Lillehammer 29. – 31. august 2022. Har du sikret deg billett?

Bilde fra Sikkerhetsfestivalen. En mann står på scenen og snaker med avisopplag på storskjerm.

Hva er Sikkerhetsfestivalen?

For andre gang arrangeres Sikkerhetsfestivalen, en arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging. Festivalen ble arrangert for første gang i 2019 og vi i NorSIS er en av samarbeidspartnerne.


– Vår ambisjon er at dette skal bli Norges største og viktigste sikkerhetsarrangement, og en samlende arena for alle med interesse eller ansvar for informasjonssikkerhet

Hanne Stine Kind, kommunikasjonsleder i NorSIS. 

For alle med interesse for digital sikkerhet

Festivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge. Målgruppen er alle som har interesse for cyber-, IKT- og informasjonssikkerhet i offentlige og private virksomheter, akademia og politiske ressurs

NorSIS deltok også under Sikkerhetsfestivalen i 2019 da festivalen ble arrangert for første gang. Den gang var den “snille hackeren” Thomas på 14 år med og holdt foredrag i kinosalen på Lillehammer.

Graisk layout med beskrivelsen "påmeldingen er åpnet" og "sikkerhetsfestivalen":

Kjøp din billett i dag! 

Sikkerhetsfestivalen er en unik arena for samarbeid, kunnskapsdeling og nettverksbygging i stor skala. Så har du interesse eller ansvar for informasjonssikkerhet, uansett om du er tekniker eller beslutningstaker, er dette plassen for deg.

Fra 29. til 31. august vil dere som deltakere prege bymiljøet i Lillehammer sentrum og sette agendaen for informasjonssikkerhet i Norge.  Tirsdag og onsdag er det til sammen 20 parallelle spor med 150 foredragsholdere. Se hele programmet her og sikre deg din billett i dag. 

Ta kontakt

Har du spørsmål om påmeldingen kontakt:
Gyro, [email protected] eller tlf.: 612 87 320

For andre typer henvendelser kan dere sende mail til: ISF Service, [email protected]