NorSIS-konferansen
2021

23. og 24. november
Hotell Bristol // Oslo

Dager
Hours
Minutes

Vår trygge digitale hverdag er under angrep. Ansatte tar med seg tilgangen til bedriftens verdier ut av det tradisjonelle kontoret, og vi må tilpasse sikkerhetsarbeidet til en helt ny hverdag.

Hvilke enkle, men viktige, tiltak kan iverksettes for å være bedre forberedt på de økende truslene vi står overfor? Teknologi og menneskelig sikkerhetskultur må gå hånd i hånd, det ene kan antakelig ikke erstatte det andre.

På konferansen legger vi frem vår siste undersøkelse om nordmenns digitale sikkerhetskultur, og får høre refleksjoner rundt dette både fra innsiden av sikkerhetsbransjen og fra utsiden.

Et emne som virkelig er i fokus nå, er hets og uønsket adferd på nett. Dette rammer også bedrifter og deres ansatte, som kan bli hetset i sitt private liv for å utføre sitt arbeid. Vi får høre fra virksomheter som har erfart dette, og får en samtale rundt hvordan de har taklet utfordringen. Er dette enda et område bedrifter må ta tak i som en del av HMS-arbeidet? Og hvordan vil en CISO-rolle se ut i fremtiden? Dette er noen av flere spennende temaer du får høre om på årets NorSIS-konferanse.

Foredragsholdere

Lars-Henrik Gundersen
Administrerende direktør, NorSIS
Hans Marius Tessem
Leder for Slettmeg.no / Seniorrådgiver NorSIS
Karoline Hultman Tømte
Leder for partnerskap og myndighetskontakt NorSIS
Eivind Reiner-Holm
Seniorrådgiver NorSIS

Program

NorSIS-konferansen vil gi deg faglig påfyll, samtidig har vi satt av god tid til mingling og sosialt samvær. Det trenger vi nå!
Programmet blir oppdatert fortløpende.

Praktisk informasjon

Begrenset plasser
Alle priser er eks MVA

Hele konferansen

Kr 6900
  • Begge dager inkl middag

Dag #1

Kr 3900
  • Dag 1 (kun dagtid)

Dag #1

Kr 4800
  • Dag 1 med middag

Dag #2

Kr 3000
  • Dag 2 (kun dagtid)

Kontaktinfo