E-læring med NorSIS i Nasjonal sikkerhetsmåned

Nå nærmer oktober og Nasjonal sikkerhetsmåned seg, og tema er «Sosial manipulering»

Sammen med vår partner på e-læring Motimate, tilbyr NorSIS en omfattende opplæringspakke innen digital sikkerhet og en ny spesialisert modul som fokuserer på å gjøre deg mer rustet mot «Sosial manipulering»

Opplæringspakken gir deg grundig innsikt i digital sikkerhet, basert på nordmenns digitale vaner og sårbarheter, og hjelper deg med å styrke din digitale sikkerhet.

Vår nye modul om sosial manipulering gir deg spesifikke ferdigheter til å gjenkjenne og beskytte deg mot manipulerende taktikker som cyberkriminelle bruker for å få tilgang til sensitive data og informasjon. Uansett hvilket kurs du velger, gir NorSIS deg de nødvendige ressursene for å beskytte deg selv og organisasjonen din i den digitale verden.

Den kunnskapen du tilegner deg gjennom kurset vil ikke bare styrke din egen digitale sikkerhet, men også bidra til å heve den digitale beskyttelsen for hele organisasjonen din.

Ønsker du mer informasjon eller bestille vår opplæring, kan du lese mer her:
https://www.motimateapp.com/no/norsis-cyber-security-courses/

eller ta kontakt med Tonje hos Motimate på e-post: [email protected]

Opplæringspakken

Med utgangspunkt i nordmenns digitale adferd, holdninger og praksis har NorSIS utviklet et kurs som gir en grundig innføring i digital sikkerhet. Hvert år gjennomfører vi en omfattende kartlegging av den norske digitale sikkerhetskulturen, og kurset er skapt med utgangspunkt i det vi identifiserer som våre mest fremtredende menneskelige sårbarheter. Dette inkluderer å lære å gjenkjenne potensielle trusselaktører, evaluere sikkerhetsaspekter, innarbeide god passordpraksis og påloggingsbeskyttelse.

Kurset vil også gi deg innsikt i de stadig mer sofistikerte måtene cyberkriminelle bruker sosial manipulasjon for å få tilgang til sensitive data og informasjon.

Kunnskapen du tilegner deg gjennom kurset vil ikke bare styrke din egen digitale sikkerhet, men også bidra til å heve den digitale beskyttelsen for hele organisasjonen din.

Vi er fast bestemt på å gjøre våre kurs tilgjengelige og effektive for en bred målgruppe. Derfor har vi fokusert på å gjøre opplæringen enkel, relevant og engasjerende. Innenfor kurset vil du oppdage interaktive elementer som inkluderer filmer, spill og quizer – alt kan enkelt gjennomføres enten via nettleseren din eller mobilappen vår. Vi ønsker å gjøre læringen både informativ og morsom, slik at du får mest mulig ut av det.