Bidra på Sikkerhetsfestivalen 2023!

Har du lyst til å holde foredrag eller bidra med annet faglig innhold under sikkerhetsfestivalen 2023? Send inn forslag innen 28. februar!

Vi ønsker ditt bidrag til Sikkerhetsfestivalen 2023.

Sikkerhetsfestivalen er en unik arena for samarbeid, kunnskapsdeling og nettverksbygging i stor skala, og det arrangeres på Lillehammer 28. – 30. august 2023.

Festivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge, og NorSIS er stolt samarbeidspartner. Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF) er hovedarrangør og initiativtager til festivalen.

NorSIS
NorSIS sitt spor på Sikkerhetsfestivalen 2022

Ønsker faglig bredde

Dette er et av Norges viktigste sikkerhetsfaglige arrangement og spenner over hele fagområdet informasjonssikkerhet. Festivalen ble arrangert for første gang i 2019.

Send inn forslag til foredrag og gjerne annet innhold av faglig karakter som kurs, workshops, konkurranser, debatter, hackathons med mer. Vi ønsker bidrag fra hele fagområdet, både teoretiske og praktiske tilnærminger. Erfaringsforedrag er alltid populært! Som bidragsyter deltar du gratis på festivalen.

NorSIS hadde eget spor i 2022

I fjor var det over 150 foredragsholdere som delte sine kunnskaper og erfaringer og bidro til et flott program, og NorSIS hadde et eget populært spor knyttet til innbyggere og små og mellomstore bedrifter. Alle foredrag ble fylt opp av tilhørere. Tema for foredragene var blant annet digital sikkerhetskultur, sosial manipulasjon, ID-tyveri og dilemmatrening.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Subscribe to our newsletter!