Sikkerhetsfestivalen 2022

20.05.2022

Sikkerhetsfestivalen er Norges største møteplass for cybersikkerhet og blir arrangert på Lillehammer 29. – 31. august 2022. Har du sikret deg billett?

For alle med interesse for digital sikkerhet

Festivalen er et samarbeidsarrangement mellom en rekke virksomheter og organisasjoner som jobber med sikkerhet i Norge. Målgruppen er alle som har interesse for cyber-, IKT- og informasjonssikkerhet i offentlige og private virksomheter, akademia og politiske ressurs

NorSIS deltok også under Sikkerhetsfestivalen i 2019 da festivalen ble arrangert for første gang. Den gang var den “snille hackeren” Thomas på 14 år med og holdt foredrag i kinosalen på Lillehammer.

Foredragsholder Lance Spitzner
Lance Spitzner, Director, Research and Community, SANS Institute

Arena for nettverksbygging

Sikkerhetsfestivalen er en unik arena for samarbeid, kunnskapsdeling og nettverksbygging i stor skala. Så har du interesse eller ansvar for informasjonssikkerhet, uansett om du er tekniker eller beslutningstaker, er dette plassen for deg.

Fra 29. til 31. august vil dere som deltakere prege bymiljøet i Lillehammer sentrum og sette agendaen for informasjonssikkerhet i Norge.  Tirsdag og onsdag er det til sammen 20 parallelle spor med 150 foredragsholdere. Se hele programmet her og sikre deg din billett i dag.