Årets Facebookramme for Nasjonal sikkerhetsmåned er klar!


Vi har også i år laget en bilderamme for Nasjonal sikkerhetsmåned som du kan bruke på ditt profilbilde på facebook. Ved å bruke den, viser du at du deltar, støtter eller heier på sikkerhetsopplæringen av alle i oktober.

Rammen kan brukes av bedriftssider og personprofiler. Ved å sette på bildet ditt i oktober, viser du at du deltar i, støtter, sponser eller heier på Nasjonal sikkerhetsmåned. En måned med særlig fokus på sikkerhetsopplæring av alle ansatte og befolkningen for å sikre at de har et grunnlag for å forstå sikkerhet og kunne ta gode valg for sin egen og virksomhetens digitale sikkerhet resten av året.

Slik får du rammen på ditt profilbilde eller side

Gå til facebook.com/profilepicframes, og velg legg til ramme. Søk etter “nasjonal sikkerhetsmåned”, eller bare “norsis”. Dette vil vise den riktige rammen.

Dersom du skal bruke rammen på profilbildet til en bedriftsside, og ikke på din egen profil, kan du endre dette ved å klikke på profilbildeikonet nede i venstre hjørne (forutsatt at du er redaktør eller administrator for siden det gjelder).

Spørsmål?

Kontakt oss på post@norsis.no