Blaserte Birger og Uengasjerte Ulf – Et bilde av sikkerhetskultur i befolkningen

Undersøkelser viser at det fortsatt er mange som ikke tar i bruk helt enkle tiltak som kunne forhindret alvorlige hendelser. Hvordan skal vi som sikkerhetsbransje tilnærme oss denne utfordringen? Hvordan skal vi gi råd som bidrar til å bygge en god digital sikkerhetskultur. I dette foredraget forteller vi hvordan NorSIS bruker innsikt for å forstå befolkningen og gi relevante råd.

Format:
Fysisk og Digitalt

Målgruppe:
Alle

Foredragsholder:
Karoline Hultman Tømte, Faglig leder, NorSIS

Pris:
kr 15.000

Om foredragsholderen

Karoline Hultman Tømte er faglig ansvarlig og nestleder i NorSIS.

Hun har bred erfaring med å lede prosjekter, prosesser og fagområder innen digital kompetanse, personvern og digital sikkerhet i privat og offentlig sektor. Karoline mener at informasjon og kunnskap gjør oss bedre rustet til å ta kloke valg for oss selv og andre, og er særlig opptatt av hvordan vi i fellesskap kan skape en trygg digital hverdag for alle.

Karoline har jobbet med tema knyttet til sikkerhetskultur og menneskers bruk av internett og teknologi siden 2006, og er utdannet Master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo. Hun har en Bachelor i Kultur og kommunikasjon, i tillegg til et mellomfag i fransk fra Universitetet i Bergen og masterstudier i ledelse ved Handelshøyskolen BI.

Hun har i mange år jobbet med temaer som digital kompetanse, personvern og informasjonssikkerhet i Senter for IKT i utdanningen og Utdanningsdirektoratet, og er spesielt opptatt av hvordan mennesker bruker teknologi.

Karoline har god oversikt over utviklingen i praksisfelt, forskning og strategiske satsninger innen digital kompetanse, personvern og informasjonssikkerhet. Hun har skrevet og publisert vitenskapelige artikler og bidrag i lærebøker om temaer knyttet til digital kompetanse og digital dømmekraft, og er en mye brukt foredragsholder

Bestilling av foredrag:

Navn(Påkrevd)
Fornavn og etternavn
Fyll inn enten e-post, gateadresse eller organisasjonsnummer for EHF-faktura
E-post, gateadresse eller organisasjonsnummer for EHF-faktura

MM slash DD slash YYYY
Format på foredrag(Påkrevd)
Samtykke(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.