Tilbyr en måneds gratis videokurs i cybersikkerhet ut oktober


I forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned tilbyr nå den norske videokurs-leverandøren Videocation, en måneds gratis tilgang til kurset «Cybersikkerhet for alle». Kurset blir gitt av den internasjonalt anerkjente etiske hackeren, Carsten Maartmann-Moe.

– Vi ønsker å delta på denne nasjonale informasjonssikkerhetsdugnaden og vil derfor gi alle bedrifter som tar kontakt med oss og melder sin interesse innen utgangen av oktober tilgang på dette meget gode videokurset. Fra en svært anerkjent ekspert får du en innføring i hvordan cyberkriminalitet fungerer, hvordan undergrunnsøkonomien i cyberverden er og hvordan du best tar vare på din egen og din virksomhets informasjon, sier direktør for forretningsutvikling i Videocation, Steinar Muggerud.

Videokurset tar deg gjennom 19 informasjonsspekkede, men tilgjengelige, leksjoner lære deg å analysere risiko, beskytte din egen eller virksomhetens informasjon, håndtere sikkerhetsbrudd og få innsikt i morgendagens trusler. Du får også kunnskap som gjør deg i stand til å forstå hvorfor cybersikkerhet er komplekst. Består du flervalgstesten, vil du få kursbevis signert fra Carsten Maartmann-Moe og Videocations sjefredaktør Truls Paulsen.

Les mer om kursinnhold, læringsmål og meld deg på kurset her

Eksperten, og programleder, i videokurset er administrerende direktør i Transcendent Group i Norge, Carsten Maartmann-Moe. Den erfarne cybersikkerhetseksperten holder jevnlig foredrag om temaet og jobber fortsatt som etisk hacker, hvor han forsøker å bryte seg inn i norske og internasjonale virksomheter for å teste sikkerheten.

Videokurset «Cybersikkerhet for alle» – et nyttig kurs for mange å ta

– Videokurset «Cybersikkerhet for alle» fra Videocation er et eksempel på et grundig opplæringskurs som mange virksomheter og enkeltpersoner vil ha nytte av. Vi synes det er flott at Videocation gjør kurset gratis tilgjengelig for alle nå i forbindelse med Nasjonal sikkerhetsmåned, og oppfordrer andre leverandører til å gjøre det samme, sier prosjektleder for Nasjonal sikkehetsmåned, Karoline Tømte.

Alle bedrifter som melder interesse i kontaktskjema her, tar kontakt på chat eller sender mail til salg@videocation.no innen 31.10 får tilbudet om 1 måneds gratis tilgang.

Flere gratiskurs tilgjengelig

I anledning Nasjonal sikkerhetsmåned har NorSIS samlet en oversikt over gratis kurs innenfor informasjonssikkerhet.

Her finner du flere gratiskurs: https://sikkert.no/apne-kurs/

Fremdeles mulig å bestille opplæringspakker til Nasjonal sikkerhetsmåned fra NorSIS

NorSIS tilbyr også et engasjerende og profesjonelt opplæringsopplegg for virksomheter på Motimate-plattformen som fungerer like bra på mobil som PC.. Her kan de ansvarlige i virksomheten følge opp sine ansatte fortløpende. Det inneholder også quizer, og muligheten for interne konkurranser og premiering. Denne opplæringspakken koster fra 3000 kroner for en liten virksomhet med under 20 ansatte.

Les mer om og se en demonstrasjon av opplæringspakken fra NorSIS her