Takk for alle bidrag på Divas-konferansen!


Studenter ved Cyberingeniørhøgskolen snakket om militær innovasjon og cyberoperasjoner. Over 200 kvinner fra hele landet deltok på konferansen 10.-11. februar på Gjøvik. Det var stort engasjement fra første stund, både fra foredragsholdere og deltakere.

-Årets konferanse ble en god kombinasjon av faglige bidrag, spennende diskusjoner og nettverksbygging. Vi vil takke alle som bidro til dette, sier leder for partnerskap og myndighetskontakt og nestleder i NorSIS, Karoline Tømte.

Programmet var bredt og variert og deltakerne fikk blant annet innblikk i bærekraftig digitalisering, sikkerhetskultur, personvern, trusler og trender. 

Konferansen ble arrangert av NorSIS for ellevte gang og ble åpnet av justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

 

Engasjement rundt Security Divas

 

Mange tilbakemeldinger

I tillegg til faglig utbytte på scenen, var det også muligheter for å stille spørsmål til Accenture, NTNU, Mnemonic, Equinor, Palo Alto networks, Devoteam, Cyberingeniørskolen og NorSIS som holdt stand i pausene.

-Vi har fått tilbakemeldinger fra mange deltakere som er svært fornøyde med årets konferanse. Mange deltok på konferansen for første gang og det er tydelig et behov for en slik arena, sier Tømte.

Samtidig er vi opptatt av å utvikle oss og har bedt om innspill og forslag til justeringer fra årets deltakere. Det vil bli gjennomført en evaluering av konferansen (konspetet) i etterkant.