Streaming av åpningskonferansen til Nasjonal sikkerhetsmåned


Åpningskonferansen for Nasjonal sikkerhetsmåned 2019 blir avholdt fredag 27. september. I år, som i fjor, vil konferansen bli streamet live på YouTube.

Oktober er sikkerhetsmåneden, og i Norge er det NorSIS som er nasjonale koordinatorer for Nasjonal sikkerhetsmåned. Den offisielle åpningen blir fredag 27. september, da arrangerer vi en gratis konferanse hos Kripos i Nils Hansens vei, Oslo.

I år vil åpningskonferansen bli streamet på YouTube. Link til streamen: https://www.youtube.com/watch?v=3FrXPCIptfI

Selve åpningen av sikkerhetsmåneden vil bli gjort av Samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring‐Gjedde. Deretter følger innlegg fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet, BITS, Norgeshus Jos-Bygg AS, DNV GL Digital Solutions, Microsoft, Experis Ciber, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og NorSIS. I tillegg vil det være utdeling av årets Fiduspris.

Les mer og meld deg på her.

NorSIS med samarbeidspartnere utarbeider hvert år en opplæringspakke i informasjonssikkerhet i forbindelse med sikkerhetsmåneden. Dette programmet er nyttig for alle ansatte, uansett virksomhet, og inneholder generelle, grunnleggende råd som gjelder både privat og på jobb. Opplæringspakken er gratis for virksomheter med inntil 20 ansatte.

Årets opplæringstiltak for ansatte vil fokusere på hvordan man skal sikre seg selv og ny teknologi i en tilkoblet hverdag, og hvordan man skal unngå å bli lurt av svindlere – unngå å være det «svakeste leddet».