Spennende konferanse i Tallinn i oktober


De britiske ambassadene i Norden og Baltikum har samarbeidet om å samle ledende aktører og eksperter innen internettsikkerhet.

The Department for International Trade (DIT – tidligere kjent som UK Trade & Investment) og den britiske ambassaden i Oslo inviterer til konferanse i Tallinn, 3. – 4. oktober.

DIT og de britiske ambassadene i Norden og Baltikum har samarbeidet om å samle ledende aktører og eksperter innen internettsikkerhet.

Det er mer enn 1000 organisasjoner i UK knyttet til ulike deler av internettsikkerhets – bransjen, som sysselsetter mer enn 100 000 ansatte. Den 3. oktober åpnes dørene til konferansen « NB-UK CyberScrum» i Kadriorg Palace, som vil huse noen av UKs fremste spesialister og aktører innen ulike aspekter av internettsikkerhet, sammen med deltakere og delegater fra Norden og Baltikum.

Foredrag og workshop

Det vil bli holdt fordrag/workshop med fokus på ”share and learn”, samt stand fra ulike britiske selskaper, mulighet for diskusjoner med aktører fra ulike land i Norden, Baltikum og fra UK. Andre temaer innen internettsikkerhet som vil belyst er ”Cyber Insurance” av Lloyds, ”Joint Research Project” av TechLink samt en workshop som vil bli holdt av NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence (CCDCOE), som er lokalisert i Tallinn.

Hvem passer konferansen for?

DIT/British Embassy åpner for delegater fra relevant industri, myndigheter, aktører innen internettsikkerhet, ulike politimyndigheter og akademia fra Storbritannia, Danmark, Estland, Finland, Island, Latvia, Litauen, Norge og Sverige. Vær oppmerksom på arrangementet er lukket og forhåndsregistrering er nødvendig. Deltakelse på konferansen er gratis.

Konferansen åpnes med gallamiddag (3. oktober) for alle delegater og deltakere.

For mer informasjon, agenda og påmelding – ta kontakt med:
Linn Langangen ved The British Embassy i Oslo:

Epost: linn.langangen@mobile.trade.gov.uk

Tel: +47 23 13 27 54

Link for påmelding.

Påmeldingsfrist er den 23. september 2016.

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.