Spennende foredrag og arrangementer på sikkert.no


Norske virksomheter har en unik mulighet under Nasjonal Sikkerhetsmåned til å benytte seg av de mange foredragene og aktivitetene som vi og våre samarbeidspartnere tilbyr i oktober.

Foredragsdugnaden

Ønsker du foredrag innen informasjonssikkerhet i oktober? sikkert.no har svært mange dyktige eksperter og foredragsholdere innen informasjonssikkerhet registrert seg for at du skal kunne bestille deres foredrag til din virksomhet. Dette er en fantastisk mulighet for alle typer virksomheter.

Noen av de meste populære foredragene som har vært tilgjengelige på siden en stund kan være fullbooket, men ikke la det hindre deg. Ettersom flere av foredragene har kommet til i det siste er det sannsynlig at jo lenger opp på listen du kommer jo større muligheter er det for at de har kapasitet. Dette er et utdrag fra listen, gå inn på sikkert.no/foredrag for full oversikt og bestilling:

For en sikker digital fremtid – meld deg på sikkert NOK

I forbindelse med Nasjonal Sikkerhetsmåned i oktober inviterer KPMG og NorSIS til Sikkert NOK-konferansen i Oslo 24. oktober, en viktig møteplass for kompetansedeling, erfaringsutveksling og diskusjoner om digital fremtid og cybersikkerhet. Er du virksomhetsleder og jobber med digitalisering, forretningsutvikling, IT, informasjonssikkerhet eller risikostyring? Eller er du toppleder eller styremedlem og trenger mer kunnskap om digitalisering og cybertrusler? I så fall bør du få med deg årets SikkertNOK-konferanse!

Les mer om Sikkert NOK Oslo og finn lenke til påmelding her.

Sikkert NOK på Gjøvik 26. oktober, runder av årets sikkerhetsmåned med en konferanse rettet mot studenter og andre som er opptatt av utdanning innen informasjonssikkerhet. Norges teknisk -og naturvitenskapelige universitet (NTNU) er vertskap for konferansen i godt samarbeid med Norsk Senter for Informasjonssikring (NorSIS). NTNU har med sine aktiviteter i Gjøvik og Trondheim etablert seg som en av Europas største leverandører av utdanning og forskning innen informasjonssikkerhet. Tema for årets konferanse på Gjøvik er utdanning innen cybersikkerhet, en essensiell utfordring i møte med de bieffektene som digitaliseringen av samfunnet fører med seg.

Les mer om Sikkert NOK Gjøvik og finn lenke til påmelding her.