Slettmeg.no inngår samarbeid med Tele2 Norge


Tele2, One Call, MyCall og Network Norway inngår samarbeid med Slettmeg.no for å bidra til at enda flere personer som føler seg krenket på nett skal få råd og veiledning. Slettmeg.no tjenesten drives av NorSIS under ledelse av Hans Marius Tessem.

Krenkelser på internett er et stadig økende problem, og flere søker råd og veiledning for å komme seg ut av situasjoner som ofte kan oppleves som svært belastende for de det gjelder.

– Vi ser en økende tendens til stadig flere henvendelser fra kunder som er utsatt for krenkelser på nett gjennom opprinnelse fra mobil- og nettbrettplattformen. Gjennom et samarbeid med Slettmeg.no vil vi gi våre kunder en tilleggsverdi dersom de skulle være utsatt for denne type problematikk på nettet, sier direktør for PR og samfunn i Tele2s norske virksomheter Henning Lunde.

logo-t2-low

– Vi er svært glad for å kunne samarbeide med Tele2s norske virksomheter. Selskapet er en seriøs og stor aktør med 1,2 millioner kunder som gir oss i Slettmeg.no en mulighet til å nå ut til enda flere som kan trenge vår hjelp. Vi kan sammen med mobilselskapet og deres kundekanaler gjøre Slettmeg.no enda mer kjent, og bistå med informasjon og veiledninger som kan hjelpe mennesker som ofte kan føle seg maktesløse etter trusler, mobbing og krenkelser via nettet, sier daglig leder i Slettmeg.no Hans Marius Tessem.

Slettmeg.no er en råd- og veiledningstjeneste for personer som føler seg krenket på nett. Samarbeidet er et fellesprosjekt for alle merkevarene til Tele2 i Norge, og vil gi 1,2 millioner kunder av Tele2, One Call, MyCall og Network Norway en bedre mulighet til å søke råd og hjelp hvis de er utsatt for krenkelser på internett.

– Vi er imponert over den jobben Slettmeg.no har gjort siden oppstart. Deres tjenester og virksomhetsmodell er etterspurt i mange andre europeiske land. De har en tydelig stemme i den norske offentlige debatten, de behandler om lag 7.000 saker i året og har hjulpet veldig mange personer som av ulike årsaker ønsker å få fjernet informasjon på internett, avslutter Lunde.

Sammen med Slettmeg.no vil Tele2 i Norge gjennomføre kampanjer, drive intern opplæring og bidra i ulike kundekanaler til at enda flere kan bli kjent med og få hjelp av Slettmeg.no.

For mer informasjon:

www.tele2.no og slettmeg.no

Artikkel om samarbeidet i E24

 

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.