Sikkerhetskultur, netthets og endret trusselbilde: Meld deg på NorSIS-konferansen 2021


Nå åpner vi for påmelding til en av årets store happeninger innenfor IT- og sikkerhetsbransjen, NorSIS-konferansen 2021. I løpet av to innholdsrike dager i november vil du få høre gode faglige presentasjoner og endelig få muligheten til igjen å møte kollegaer, konkurrenter og kanskje fremtidige kunder.

23. og 24. november gjennomføres NorSIS-konferansen 2021 på Hotel Bristol i Oslo. I tillegg til faglig påfyll vil det bli også være god tid til etterlengtet mingling og sosialt samvær.

 

Se program og meld deg på NorSIS-konferansen her

 

Den faglige delen av konferansen har tre hovedtemaer:

  • For femte år på rad vil NorSIS legge frem sin siste undersøkelse om nordmenns digitale sikkerhetskultur. Har pandemiperioden med økt bruk av hjemmekontor og digitale løsninger hatt noe innvirkning på hvordan hver og en av oss tenker rundt informasjonssikkerhet?
  • Sikkerhetsarbeidet i en ny hverdag hvor stadig mer av bedriftens verdier håndteres utenfor det tradisjonelle kontoret, skaper også nye utfordringer. Hvordan håndteres dette best mulig?
  • Netthets er aktuelt som aldri før. Dette rammer også virksomheter og deres ansatte, som kan oppleve å bli hetset privat for å utføre sitt arbeid. Vi vil på NorSIS-konferansen få høre fra virksomheter som har opplevd dette, og hvordan de har taklet det. Vi vil også belyse hvordan ytringer fra enkeltansatte kan skape utfordringer for en virksomhet. Hvor går grensen mellom ytringsfrihet og det som omfattes av et ansettelsesforhold?

De tre forskjellige hovedtemaene vil bli belyst både av aktører fra innsiden av sikkerhetsbransjen og på utsiden, i paneldebatter og innlegg.

Programmet oppdateres fortløpende med nye og spennende paneldeltagere og foredragsholdere.

Velkommen til to dager fylt av spennende faglig innhold og etterlengtet sosialt samvær!

Ønsker din virksomhet å delta som partner, med egen partnerpresentasjon, på NorSIS-konferansen? Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Vidar Sandland vidar@norsis.no