Opplæring av ansatte


Absolutt siste frist for å bestille opplæring i oktober er 1.oktober.

I oktober er det Nasjonal sikkerhetsmåned og NorSIS tilbyr for femte år på rad en «opplæringspakke» som virksomheter kan bruke og tilpasse til sin virksomhet. Opplæringspakken er ment å bruke for opplæring av alle eller deler av ansatte i virksomheten.

I 2014 var det 275.000 ansatte i Norge som fikk e-læring i oktober. Vi håper enda flere virksomheter benytter anledningen til å gi sine ansatte kunnskap om informasjonssikkerhet. Sikkerhetsmåneden kan også brukes til å friske opp kunnskapen hos de ansatte om viktige tiltak. I en hektisk hverdag er det lett å glemme gode vaner. Nasjonal sikkerhetsmåned er en anledning til å bruke en hel måned på å styrke informasjonssikkerheten.

Opplæringspakken er digital og inneholder bla:

  • E-læring i oktober måned gitt av Junglemap, med mulighet for utvidelser til resten av året mv etter egne avtaler med Junglemap.
  • Plakater, brosjyrer og kort.
  • Ulike brosjyrer, bla for netthandel, viktige råd om sikringstiltak for ansatte, sikring av mobil mv
  • Presentasjon som kan tilpasses og brukes internt i virksomheten.

Vi har også flere fysiske produkter, blant annet dekaler (klistremerker for speil/ glass) og nye sikkerhetspåminnelser som kan bestilles som tillegg til opplæringspakken. Nye i år er drops med budskap, musematte med nytt budskap og sjokoladebiter. Alle sikkerhetspåminnelser fra tidligere år er kvalitetssikret og noen av dem har fått et «facelift».  Plakater og andre trykksaker kan bedrifter som bestiller opplæringspakken trykke selv, eller de kan bestille de for fysisk leveranse av NorSIS. Tre av plakatene  ligger øverst i denne nyhetssaken. NorSIS har et lager av trykksaker og andre fysiske sikkerhetspåminnelser, som sendes ut etter først til mølla prinsippet.

Vi merker økt interesse for e-læringen og har i år fått flere forespørsler om tilpasninger og mer bruk av statistikkverktøyet som er tilgjengelig ved e-læringen.

For mer informasjon om opplæringspakken, se https://sikkert.no/opplaeringspakke

Bestill opplæringspakken i vår nettbutikk: https://norsis.no/bestilling/

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på post@norsis.no.