Nye gadgets til Sikkerhetsmåneden


For de som driver bevisstgjøringskampanjer og opplæring under Nasjonal Sikkerhetsmåned kan sikkerhetspåminnelser være et godt pedagogisk hjelpemiddel. For de ansatte som skal lære om informasjonssikkerhet kan det hjelpe å få noe fysisk i hånden. En gadget man kan ta og føle på, med tips man kan lese i ro og mak.

Sikkerhetspåminnelser

Sikkerhetspåminnelser i form av plakater, brosjyrer og gadgets er hjelpemidler dere kan bruke under Sikkerhetsmåneden til å repetere budskapet til det sitter. Gode tips er å henge opp plakater i fellesarealer og på toalettet, dele ut gadgets og trykksaker på felles samlinger og vise filmer i resepsjonen og på intranettet.

I nettbutikken kan dere finne årets nyheter under kategorien “Nyheter” og  under kategorien “Nasjonal Sikkerhetsmåned 2017” finner dere alle produktene som er tilpasset årets tema.

Plakater og trykksaker

De plakatene og trykkesakene som er aktuelle for Nasjonal Sikkerhetsmåned 2017 vil bli inkludert i Opplæringspakken. De virksomhetene som bestiller Opplæringspakken får altså muligheten til å laste ned disse plakatene og trykksakene for så å trykke dem selv. De som ønsker å bestille ferdig trykket materiell kan gjøre dette i nettbutikken.

Plakatene for årets tema:

Uke 1: “sammen står vi sterkere”
Uke 2: “Dine personopplysninger er gull verdt”
Uke 3: “Vær smartere enn tingene dine
Uke 4: “Fremtiden er sikker”

    

 

Gadgets

Vi er stolte over å kunne presentere årets gadgets. En dyktig gjeng designstudenter har jobbet med å skape nye inspirerende produkter til nettbutikken, tilpasset årets tema.

 

Musematte – pålogging
Pappkrus – sølekoppen
Tyggis – tingenes internett
Pappkrus – skrytekoppen

Bestill gadgets og trykksaker i god før oktober

Vi oppfordrer alle som ønsker sikkerhetspåminnelser til oktober å bestille disse i god tid, slik at at vi er sikre på at de kommer frem i tide. Man bør beregne leveringstid på 2 uker.