NSR Sikkerhetskonferanse 2013


Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) spisser fokuset på årets sikkerhetskonferanse, 25.-26.september.Angrepet på det delvis Statoil-eide anlegget i In Amenas i Algerie sjokkerte en hel nasjon, og skapte reaksjoner langt utover Norge. Å svare på et kompleks risikobilde er utfordrende for alle globale selskaper. Konsernsjef Helge Lund kommer for å snakke om hvilke erfaringer Statoil har gjort etter terrorangrepet i In Amenas, og hvordan selskapet jobber for å styrke kvaliteten på sikkerhetsarbeidet.

Justis- og beredskapsminister Grete Faremo åpner konferansens 1. dag og Nærings- og handelsminister Trond Giske åpner konferansens 2. dag.

NorSIS samarbeider med NSR og vil dele ut FIDUS-prisen under NSR-konferansen også i år. Fidus-prisen gis til en organisasjon med høy tillit vedrørende sikkerhet, både blant befolkningen og hos juryen.

Les mer og meld deg på

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.