Nye gadgets til Sikkerhetsmåneden


Sikkerhetspåminnelser

Sikkerhetspåminnelser i form av plakater, brosjyrer og gadgets er hjelpemidler dere kan bruke under Sikkerhetsmåneden til å repetere budskapet til det sitter. Gode tips er å henge opp plakater i fellesarealer og på toalettet, dele ut gadgets og trykksaker på felles samlinger og vise filmer i resepsjonen og på intranettet.

I nettbutikken kan dere finne årets nyheter under kategorien “Nyheter” og  under kategorien “Nasjonal Sikkerhetsmåned” finner dere alle produktene som er tilpasset årets tema.

Plakater og trykksaker

De plakatene og trykkesakene som er aktuelle for Nasjonal Sikkerhetsmåned 2018 vil bli inkludert i Opplæringspakken. De virksomhetene som bestiller Opplæringspakken får altså muligheten til å laste ned disse plakatene og trykksakene for så å trykke dem selv. De som ønsker å bestille ferdig trykket materiell kan gjøre dette i nettbutikken.

Plakatene for årets tema:

    

Gadgets

Vi er stolte over å kunne presentere årets gadgets. En dyktig gjeng designstudenter har jobbet med å skape nye inspirerende produkter til nettbutikken, tilpasset årets tema.

 

Anti-skimming kort
Pappkrus – lurekoppen
Tyggis – Smishing
Drops – superpastiller

Bestill gadgets og trykksaker i god før oktober

Vi oppfordrer alle som ønsker sikkerhetspåminnelser til oktober å bestille disse i god tid, slik at at vi er sikre på at de kommer frem i tide. Man bør beregne leveringstid på 2 uker.

Informasjon fra Nasjonal sikkerhetsmåned er hentet fra flere kilder. Nasjonal sikkerhetsmåned vurderer informasjon før publisering, men Nasjonal sikkerhetsmåned kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.