Nasjonal Sikkerhetsmåned 2016 avsluttet


Stor oppslutning om sikkerhetsmåneden fra deltakere og samarbeidspartnere

Vi er nå kommet til november og kan legge bak oss en hektisk og givende oktober måned. Mange har på ulikt vis bidratt til at sikkerhetsmåneden ble gjennomført nasjonalt og med høy grad av involvering.

Nasjonal dugnad

Foredragsdugnaden har gitt mange bedrifter tilgang til kunnskap de ellers kanskje ikke hadde fått tak i like lett. Mange dyktige frivillige foredragsholdere har reist rundt om i Norge og holdt utallige foredrag.

Ulike arrangementer har også bidratt til å skape arenaer for å utveksle kunnskap og skape gode relasjoner. Felles for alle arrangementene, er at mange samarbeider og støtter hverandre i denne nasjonale og viktige dugnaden. Opplæringspakken har også i år nådd ut bredt og så langt viser oppsummeringen at ca 420 000 ansatte rundt om i Norge har deltatt i årets opplæring i regi av Nasjonal sikkerhetsmåned. Dette er en økning fra i fjor hvor vi nådde ut til ca 320 000 ansatte.  

Takk

NorSIS ønsker å takke alle som har bidratt og deltatt. Vi skal nå bruke tiden frem til jul til å samle inn tilbakemeldinger og i løpet av februar – 2017, ha klar en samlet evaluering for Nasjonal sikkerhetsmåned – 2016. 

Nasjonal Sikkerhetsmåned 2017

Men samtidig er vi allerede i gang med å planlegge for neste års sikkerhetsmåned. Så har du og din bedrift allerede bestemt dere for å være med neste år  – så ta gjerne kontakt med oss. Også dersom du har innspill du mener kan gjøre sikkerhetsmåneden enda bedre.

For tilbakemeldinger om årets sikkerhetsmåned, og spørsmål om deltakelse og innspill for neste års sikkerhetsmåned, ta kontakt med:

post@norsis.no

 

Tusen takk til alle som har vært med på Nasjonal sikkerhetsmåned 2016, og vi håper mange vil være med i 2017 også.

 

Hilsen NorSIS