« Tilbake til oversikten

Utfordringene ved flytting til skyen

Foredraget holdes av Monica Verma (Leder Skysikkerhet og Sikkerhetsarkitektur) fra PwC.

Flytting til skyen kan være både klokt, spennende og skremmende. I mange organisasjoner ser vi et skifte mot skyen, ikke bare for kostnader, skalerbarhet og tilgjengelighet, men også for å øke sikkerhet, styring og automatisering. Imidlertid er det ikke slik at flytting nødvendigvis gir mer sikkerhet eller bedre styring. Dette foredraget gir deg litt innsikt i de viktigste utfordringene vi ser organisasjoner står overfor i dag når de flytter til skyen krydret med noen viktige sikkerhetshensyn.

Om foredragsholder:
Monica Verma jobber som Senior Manager i PwC Risk Advisory Services. Hun har mer enn ti års erfaring innen informasjonssikkerhet, blant annet med rådgivning og ledelse innen informasjon og IT-sikkerhet fra ulike sektorer som økonomi, bank, helse og forsikring. I PwC er hun tjenesteansvarlig for Cloud Security&Architecture.
Monica er spesielt interessert i fagområdene sikkerhetsarkitektur og risikostyring i skyen, personvern, digital valuta og desentraliserte betalingsløsninger. Hvordan vi investerer i teknologi og digitalisering for å få et bedre liv og bærekraftig utvikling for mennesker verden over er, etter hennes mening, et av de viktigste områdene.

Lengde på foredraget
30 minutter
Målgrupper
Ledergruppe, IT-ansatte, Alle ansatte
Kommentar til bestiller
Digitalisering uten bruk av skytjenester er nesten utenkelig grunnet de enorme fordelene slike tjenester bringer med seg. Samtidig betyr flytting til skyen ofte økt risiko og kompleksitet. Er du klar for å flytte til skyen? Har du tenkt på sikkerhet og personvern (GDPR) ved bruk av skytjenester? Har du gjort risikovurdering av dine data og applikasjoner som skal flyttes? Vi kan støtte deg med: - Lage en migreringsstrategi som er i tråd med dine forretningsmål og sikkerhetsmål - Gjennomføre risikovurdering av migrering og bruk av skytjenester - Vurdere sikkerhetskontroller og kartlegge sikkerhetsarkitektur i skyen