« Tilbake til oversikten

Hvordan lede sikkerhet i Agile utviklingsmiljøer

Foredraget holdes av Espen Agnalt Johansen (Tryggleiksjef / Ops & Sec Mngr) fra Visma Software International.

Foredraget holdes av Espen Agnalt Johansen fra Visma. Foredraget søker å dele Visma`s modell for sikring av utvikling og leveranse i Agile utviklingsmiljøer. I denne modellen settes standardisert sikkerhetstankegang som f.eks ISO 27001 på prøve og tilnærmingen fokuseres på å formidle kontekstbasert trening, testing, veiledning og måling.
Visma`s sikkerhetsprogram for Agil utvikling er modent og vi deler gjerne våre metodikker med utviklingsmiljøer og sikkerhetsledelse.

Lengde på foredraget
45 minutter
Målgrupper
Ledergruppe, IT-ansatte
Kommentar til bestiller
Foredraget krever et teknisk publikum og kunnskap om utvikling. Passer utmerket for organisasjoner som enten allerede følger Agile metoder eller ønsker å ta steget fra en mer tradisjonell Waterfall metodikk over til Agile.
 

Koster det noe?
NorSIS tar 1000 kr i administrasjonsgebyr for foredraget. I tillegg ber noen foredragsholdere om at dere dekker reise og opphold, men de tar ikke noe honorar for foredraget. Administrasjonsgebyret faktureres fra NorSIS. Vi ber deg legge inn fakturainformasjon når du bestiller et foredrag. Eventuell dekning av reise- og oppholdskostnader avtales direkte med den enkelte foredragsholder.