« Tilbake til oversikten

Fullbooket: Digital sikkerhet! – Viktig for deg og din arbeidsgiver!

Foredraget holdes av Roar Thon (Fagdirektør) fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

 

Dette foredraget er fullbooket. Nye bestillinger vil ikke bli behandlet.

Foredraget kan tilpasses etter målgruppe og ønsker, men tar utgangspunkt i hvordan den enkelte kan bidra til å sikre seg selv og på arbeidsplassen.
Det gis et innblikk i relevante sikkerhetstrusler og risiko for virksomheter og enkeltindivider, og hva slags tiltak som bidrar til å redusere risikoen for å rammes av uønskede hendelser. Digital sikkerhet er ikke bare et spørsmål om teknologi hevder Roar Thon som i foredraget setter mennesket i fokus og kommuniserer budskapet med humor og på en måte som de fleste forstår. Erfaring fra tidligere år er at det er lurt å være tidlig ute med å bestille foredraget for gjennomføring i oktober 2019. Foredraget kan også tilpasses når det gjelder tid. Fra 30 til 90 minutters varighet.

Lengde på foredraget
40 minutter
Målgrupper
Ledergruppe, IT-ansatte, Alle ansatte
Kommentar til bestiller
Eventuelle reiseutgifter må dekkes og dette faktureres i ettertid fra NSM etter statens satser.
 

Koster det noe?
NorSIS tar 1000 kr i administrasjonsgebyr for foredraget. I tillegg ber noen foredragsholdere om at dere dekker reise og opphold, men de tar ikke noe honorar for foredraget. Administrasjonsgebyret faktureres fra NorSIS. Vi ber deg legge inn fakturainformasjon når du bestiller et foredrag. Eventuell dekning av reise- og oppholdskostnader avtales direkte med den enkelte foredragsholder.