HACKING? Det er SIKKERT.NO


Påmelding

Arrangør: Næringsforeningen
Dato: 05.10 2018 -
Sted: Rosenkildehuset
Pris: 350
Meld på

Nasjonal sikkerhetsmåned er et nasjonalt løft for en trygg digital hverdag på alle plan, både på jobb og hjemme. Det finnes dessverre så mye mer utspekulert dritt i det digitale rom enn noen ønsker å vite om. I seneste laget å forstå konsekvensene når du oppdager at du er HACKA!

Hvordan får DU dine ansatte til å ha fokusere på datasikkerhet?
Oktober er sikkerhetsmåneden, og bak prosjektet Nasjonal sikkerhetsmåned står Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS), Justis- og bedredskapsdepartementet, Difi, mange bedrifter og støttespillere som Politiet og Datatilsynet. Som en del av sikkerhetsmåneden tilbys også gratis opplæringspakker i form av E-læringsprogram og mange andre hjelpemidler. Agenda gir i dette møtet en kortversjon av de mulighetene bedriftene kan få av drahjelp til gjennomføring av opplæring i egen organisasjon.

For mer spørsmål om møtet, vennligst kontakt Inger Tone Ødegård i Næringsforeningen.

08.00 Registrering og kaffe.
08.15 Velkommen ved Næringsforeningen, Inger Tone Ødegård.
08.25 Gode tips til digital sikkerhetsbevissthet i bedriften. Lillian Røstad, Head of Cyber Security Advisory, Sopra Steira.
09.00 Sikkert.no – Årets tema: skadelig e-post og svindel på nett. Lillian Røstad.
09.15 Hvordan sikre bedriften økonomisk mot digitale angrep? Erlend Hjelle, Cyber Underwriter, Gjensidige Forsikring.
09.40 Q & A
09.45 Kaffe, kanelboller og individuelle spørsmål til foredragsholderne.

Agenda er korte og effektive møter med fokus på nyheter og regelverk som påvirker bedriftenes hverdag. Møtene er satt opp uten pause, men med muligheter for å snakke med hverandre og foredragsholderne i etterkant. Lave priser på møtene for å sikre at vi kan inkludere både startups og de etablerte. Vi oppfordrer flest mulig til å betale med kort ved påmelding for å spare mye administrativt arbeid med fakturering.

Informasjon fra Nasjonal sikkerhetsmåned er hentet fra flere kilder. Nasjonal sikkerhetsmåned vurderer informasjon før publisering, men Nasjonal sikkerhetsmåned kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.