Difis høstkonferanse om informasjonssikkerhet i offentlig sektor


Påmelding

Arrangør: Difi
Dato: 31.10 2018 -
Sted: Oslo kongressenter, Youngs gate 11, Oslo (Kart)
Pris: Gratis

Difis arrangerer for 5. året Høstkonferanse – informasjonssikkerhet og det skal vi feire!
Informasjonssikkerhet er viktig for at befolkningen skal ha høy tillit til forvaltningen, og Høstkonferansen forventes å trekke over 200 av de som sørger for god informasjonssikkerhet i forvaltningen. Difi vektlegger mulighetene informasjonssikkerhet gir, fremfor å peke på alt som kan gå galt.

Ler Mer om arrangementet og se program her:

 

Meld deg på HER til Difi sine arrangementer

 

Praktisk informasjon

Start: Onsdag 31. oktober 2018 – 09:00
Slutt: Onsdag 31. oktober 2018 – 15:00
Pris: 0
Påmeldingsfrist: Søndag 21. oktober 2018 – 23:59
Avmeldingsfrist: Søndag 21. oktober 2018 – 23:59
Ansvarlig:  Barbro Lugnfors tlf: 412 01 539
Fagkategori: Informasjonssikkerhet

 

Regjeringens sikkerhetsutvalg har gitt Difi i oppdrag å vurdere tekniske tiltak for å hindre uønsket trafikk på internett. I den forbindelse har vi invitert den svenske IT-sikkerhetskonsulent og forfatteren Åsa Schwarz som key note speaker på vår høstkonferanse om informasjonssikkerhet. Hennes nyeste bok, «De sju nycklarna», er en spenningsroman med handling innenfor området cybersikkerhet. Som et etterord til romanen har Åsa laget en liste med ti punkter som kan gjøre Sverige til et sikrere, tryggere og mer robust land på dette området.

Vi får også innlegg fra flere av våre samarbeidspartnere i offentlig sektor.

Programmet oppdateres fortløpende på hjemmesiden.

På årets fagkonferanse om informasjonssikkerhet i offentlig sektor har vi valgt å fokusere på prioriterte tiltaksområder fra Difi rapport 2018:4 «Arbeidet med informasjonssikkerhet i statsforvaltningen: Kunnskapsgrunnlag»

Lenke til rapporten finner du her

Målgruppe

Høstkonferansen retter seg mot ledere med ansvar for informasjonssikkerhet, fagansvarlig for informasjonssikkerhet og andre ansatte i offentlig sektor. Målet for konferansen er å styrke kunnskap, kompetanse og informasjonssikkerhetskultur i virksomhetene.

 

 

Informasjon fra Nasjonal sikkerhetsmåned er hentet fra flere kilder. Nasjonal sikkerhetsmåned vurderer informasjon før publisering, men Nasjonal sikkerhetsmåned kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.