Norwegian Cyber Security Challenge 2018


NM i cybersikkerhet for unge talenter

Digitaliseringen av samfunnet driver frem et stort behov for IKT kompetanse generelt og kompetanse til å beskytte infrastukturen, informasjonen og systemene som avhenger av informasjonen spesielt. Norwegian Cyber Security Challenge 2018 (NCSC18) har som målsetning å finne unge talenter (i aldersgruppen 16 – 25 år) innen cybersikkerhet og motivere disse til å utvikle seg videre.

Deltagerne i NCSC får sikkerhetsutfordringer knyttet til områder som web, mobil, HW, RF og IoT i tillegg til kryptonøtter, reverse engineering og forensics, og vil bli vurdert ut fra hvor lang tid de bruker på å løse de ulike oppgavene.

I tillegg til å være et NM i cybersikkerhet danner også NCSC18 grunnlag for uttak av deltagere til laget som skal representere Norge under European Cyber Security Challenge 2018 i London. Innledende kvalifiseringsrunder blir fra 7-15. april 2018 og finalen 16.juni 2018.

Les mer og meld deg på her:

https://www.ntnu.no/ncsc

 

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.