NorSIS søker ny administrerende direktør


Spennende lederstilling i uavhengig ekspertorgan.

Vi ser etter deg som kan sette cybersikkerhet inn i en større sammenheng og bidra til at internett er trygt for alle.

Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) er et uavhengig ekspertorgan innen informasjonssikkerhet. NorSIS gir råd om trygg bruk av internett til befolkningen, norske bedrifter og myndigheter. NorSIS driver tjenestene slettmeg.no og nettvett.no.

Vi søker en initiativrik og handlekraftig leder som kan videreutvikle NorSIS’ strategi, rolle og posisjon. Du vil ha en synlig rolle, og må kunne opptre med tydelighet og troverdighet i media.

Vi søker en leder med sterke samarbeidsegenskaper, som evner å bygge relasjoner til politiske myndigheter, andre offentlige organer og NorSIS’ målgrupper. Interesse for å opptre i media er viktig for å fylle stillingen. Det kreves at du er en trygg leder i et miljø med faglig sterke kollegaer. Du er god til å kommunisere, er en god nettverksbygger, har strategiske egenskaper og er samfunnsengasjert.  Kandidater med ledererfaring fra kunnskapsbedrift og utdannelse på mastergradsnivå vil bli foretrukket. Innsikt i teknologi, digitalisering og informasjonssikkerhet vil bli tillagt vekt.

Arbeidssted er Gjøvik. Mye aktivitet foregår i Oslo. Reiseaktivitet må påregnes.

  • NorSIS mottar økonomisk støtte fra Justis- og beredskapsdepartementet, og er en del av myndighetenes nasjonale satsing på informasjonssikkerhet.
  • Administrerende direktør rapporterer til NorSIS’ styre.
  • Tiltredelse og lønn etter avtale.
  • Kontakt styreleder Morten Andreas Meyer – mobil: 920 81 967, epost: mam@firsthouse.no for spørsmål om stillingen.
  • Søknad og CV sendes til stilling@norsis.no
  • Søknadsfrist 30. september 2016

Les mer om NorSIS her.

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.