NorSIS på Sikkerhetsfestivalen


Sikkerhetsfestivalen går over tre hele dager, med ni parallelle spor og nærmere 150 foredragsholdere! NorSIS har to arrangementer på festivalen.

Tirsdag 27.8 har NorSIS to arrangementer, “Digital Sikkerhet for Seniorer” og “Hacket mot alle odds.”

 

Digital sikkerhet for seniorer holdes i biblioteket. Foredraget vil gi en introduksjon til digital sikkerhet for seniorer, og fokuserer på trygg bruk av digitale tjenester. Foredraget vil også gi en kort introduksjon til den tilrettelagte opplæringen for seniorer som finnes på Nettvett.no og det øvrige veiledningsmateriellet som NorSIS har publisert på nett.

Hacket mot alle odds er et arrangement i Lillehammer kino rettet mot ungdom. Arrangementet vil adressere de utfordringer ungdom står ovenfor på nett. Hvorfor velger ungdom å ikke følge rådene de har fått og hvilke konsekvenser kan det få? Dette gjelder alt fra deling av bilder på nett til trygg pålogging. Det vil bli en forpremiere på den nye NRK serien Nudes, samt at vi får møte den unge hackeren Thomas Bekkedal Wragg Moen. Medietilsynet vil presentere funn fra en undersøkelse om ungdom og nettvett.

 

Påmelding finner du her:

https://sikkerhetsfestivalen.no/