NorSIS og Infinigate inngår samarbeid


Norsk senter for informasjonssikring, og Infinigate AS, en ledende it-sikkerhetsdistributør i Norge, har inngått strategisk samarbeid om informasjons- og it-sikkerhet i Norge.

NorSIS og Infinigate har  inngått et samarbeid med mål om å øke fokus på informasjons- og it-sikkerhet i Norge. Gjennom opplysningskampanjer rettet mot både forbrukere og næringsliv, skal NorSIS og Infinigate sette it-sikkerhet høyere på agendaen i Norge. Konkret skal NorSIS og Infinigate:

– Bevisstgjøre og informere rundt sårbarheter og trusler
– Informere om konkrete tiltak gjennom nyheter, råd og veiledninger
– Påvirke til gode holdninger til it-sikkerhet og informasjonssikkerhet.

– Dette er et meget spennende samarbeid for Infinigate. Vår store primære oppgave er å jobbe med norske it-forhandlere rundt it-sikkerhet – nå tar vi vår kompetanse og vår viten om trusler og sårbarheter enda nærmere kundene. Vi ønsker å sette en tydeligere agenda rundt temaet it-sikkerhet i Norge, og samarbeidet med NorSIS er således helt riktig for oss, sier administrerende direktør Thomas Hagelid i Infinigate.

– Vi i NorSIS ønsker å nå så mange som mulig med vårt budskap og opplysning. Samarbeidet med Infinigate åpner for en helt annen kommunikasjon og samarbeid med it-forhandlere landet rundt. NorSIS og Infinigate lanserer dette samarbeidet formelt den 1. april, men har allerede booket flere it-sikkerhets arrangementer med Infinigates forhandlere over hele landet. Sammen skal NorSIS og Infinigate gjøre Norge litt mer sikkert, sier daglig leder Tore Ordreløkken i NorSIS.

Mer informasjon om Infinigate her