NorSIS inviterer til workshop om informasjonssikkerhetskultur


Alle virksomheter ønsker at deres ansatte skal forstå bedriftens sikkerhetsbehov, ha gode sikkerhetsholdninger og en sikker atferd på jobb. Omlag halvparten av alle arbeidstakere har fått opplæring i informasjonssikkerhet de siste to årene, men hvordan kan bedriften måle effekten av opplæring og bevisstgjørings-kampanjer?

NorSIS har utviklet en metode for kartlegging av informasjonssikkerhetskultur, og vi inviterer til en workshop sammen med noen av våre samarbeidspartnere for å gå mer i dybden på hvordan bedriftene bør måle sikkerhetskultur, og hvordan de kan tolke og bruke resultatene av slike målinger.

Vi legger opp til en uformell utveksling av meninger og erfaringer. Har du tenkt på at du ønsker å måle sikkerhetskulturen i din bedrift, men ikke helt vet hvordan du skal gå frem? Har du gjort noen undersøkelser, men lurer på hvordan du best bør bruke resultatene overfor ledelsen og i nye opplæringstiltak? Ønsker du å vite mer om hvordan kunnskap om sikkerhetskulturen i din bedrift best kan anvendes? Da er dette workshopen for deg.

På workshopen vil du høre innlegg fra NSM og Norsis, og du vil høre om erfaringer fra bedrifter som har kartlagt sin informasjonssikkerhetskultur. Det vil også bli gode muligheter for å stille spørsmål og å delta i diskusjon om temaene som blir presentert. 

Program:

0900: Åpning/Velkommen

0915: “Vet vi hvor vi skal om vi ikke vet hvor vi er?”, ved Roar Thon, NSM

1015: Kaffe

1030: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet deler sine erfaringer om deres arbeid med informasjonssikkerhetskultur

1100: Kaffe

1115: “Bevissthet og kunnskap gir god kultur – culture eats strategy for breakfast”, ved Mark Stegelmann, Watchcom

1145: Lunsj

1245: “Erfaringer fra måling av informasjonssikkerhetskultur i Norske bedrifter”, ved Bjarte Malmedal, NorSIS

1345: Kaffe

1400: Panel/Diskusjon/Spørsmål

1445: Oppsummering / Avslutning

 

Praktisk informasjon:

Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotell, like øst for Slottsparken ved Holbergs plass.  

Dato/Klokkeslett: 31. mai 2017. 09:00 – 15:00

Pris: 1990 + MVA (Lunsj er inkludert)

 

Meld deg på herhttps://response.questback.com/norsis/SikkerKULTUR2017

 

Workshopen arrangeres med støtte av Watchcom.