NorSIS inviterer til panelsamtale og debatt om digital sikkerhet under Arendaluka


Vi inviterer til to arrangement under årets Arendalsuka sammen med SMB Norge. Begge foregår tirsdag 17.8 og vil strømmes.

Målgruppen for arrangementene er først og fremst små og mellomstore bedrifter. Temaet er digital sikkerhet.

 

Under cyberangrep – hva skjedde og hva har vi lært?

Tid: tirsdag 17.8 kl 15.30
Sted: Steenhuset, Arendal

I det første arrangementet tar vi for oss dataangrep. Hvem rammes egentlig av slike angrep, hvordan oppleves det og hva skjer? Men enda viktigere, hva kan du og din bedrift lære av dem som har opplevd dette?
Vi har invitert Ann Kristin Ytreberg leder for Stiftelsen Miljøfyrtårn, Jarle Holtet-Lid, leder regioner i Tieto Evry, Vebjørn Søndersrød, partner i Advokatfirmaet Ræder og Lars-Henrik Gundersen, administrerende direktør i NorSIS for å fortelle om sin erfaring og gi deg gode råd. Ordstyrer for samtalen er Atle Thorstensen, Regionansvarlig i SMB Norge.

Les mer om arrangementet i programmet for Arendalsuka

 

Bør regjeringen ta mer ansvar for datasikkerheten og beredskapen i offentlig og privat sektor?

Tid: tirsdag 17.8 kl 16.15
Sted: Steenhuset, Arendal

Vi har invitert to Distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland (H), stortingsrepresentant og medlem i justiskomiteen, Maria Aasen-Svendsrud (Ap) og Torgeir Waterhouse, partner i Otte for å diskutere politikernes rolle i å sørge for datasikkerheten i samfunnet. Samtalen ledes av Lars Henrik Gundersen, administrerende direktør i NorSIS.
Til tross for at regjeringen har utarbeidet en rekke strategier for god og sikker digitalisering av samfunnet, skjer det stadig datainnbrudd og andre sikkerhetshendelser i forvaltningen og kommunene som får konsekvenser, både for innbyggerne og samfunnet ellers. Gjør politikerne nok for å sørge for datasikkerheten og beredskapen i samfunnet?

Les mer om arrangementet i programmet for Arendalsuka