NorSIS har ansatt ny administrerende direktør.


Peggy S. Heie er ansatt som ny administrerende direktør i NorSIS.

Gjøvik, 31.oktober 2016: Peggy S. Heie er ansatt som ny administrerende direktør i NorSIS med tiltredelse 1. november 2016. Heie har siden september – 2016 fungert i stillingen.

– ”Peggy Heie har den erfaringen og kompetansen som skal til for å utvikle organisasjonen i tråd med våre ambisiøse mål. Hun har også et sterkt nettverk nasjonalt og internasjonalt. Styret har vurdert fire velkvalifiserte søkere i tillegg til Heie, og det er et samlet styre som uttrykker svært stor tilfredshet med at Peggy Heie har takket ja til å lede NorSIS». sier Morten Andreas Meyer, styreleder i NorSIS.

Peggy S. Heie har solid erfaring fra informasjonssikkerhets-bransjen og ansatt i NorSIS de siste 8 årene. Peggy er utdannet siviløkonom med spesialisering innen informasjonsledelse. Hun er også CISA og CRISC sertifisert fra ISACA. Peggy har siden 1998 jobbet med ulike oppgaver innen risikostyring, bedriftsutvikling, IT-revisjon, finansiell revisjon og informasjonssikkerhet hos PricewaterhouseCoopers – Business Advisory Services, i gruppen Global Risk Management Solutions. Hun hadde også ansvaret for IT-revisjon i Samarbeidende Revisorer AS, vært forskningsassistent og leder for forskningsassistentene tilknyttet prosjektet «Bedrifter uten grenser» ved Handelshøyskolen BI. I tillegg har Peggy en praktisk pedagogisk utdannelse innen yrkesfagene Service og Samferdsel.

 

Pressebilde for NorSIS

Ny administrerende direktør i NorSIS, Peggy S. Heie.

Peggy S. Heie gleder seg til å fortsette arbeidet som leder av NorSIS: – ”Jeg er veldig stolt og glad for tilliten jeg har fått av styret og ansatte i NorSIS. Jeg har jobbet i NorSIS i over 8 år, vært med på utviklingen innen informasjonssikkerhet og ser frem til å videreføre NorSIS som en viktig aktør i et digitalt samfunn. At jeg har god kjennskap til virksomheten betyr også at jeg sikrer kontinuitet, men også at jeg kan legge føringer for videreutvikling innen områder som er viktige for NorSIS å vokse på. Dette gjelder spesielt arbeid og utviklingen av NorSIS som et uavhengig ekspertorgan, med fokus på tjenester innen analyser, forskning og rapporter på oppdrag fra myndigheter og andre”, sier Heie engasjert.

NorSIS har også tjenestene Slettmeg.no, redaktøransvar for NettVett.no, Security Divas og Nasjonal sikkerhetsmåned.

Les mer om NorSIS her.

 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Morten Andreas Meyer, Styreformann i NorSIS.

Epost: mam@firsthouse.no

Mobil: 920 81 967.

 

Peggy S. Heie, Administrerende direktør i NorSIS.

Epost: peggy@norsis.no

Mobil: 997 86 904.

 

Birgitte Førsund, Kommunikasjonsansvarlig i NorSIS.

Epost: birgitte@norsis.no

Mobil: 99 10 22 90.