Publisert på

SANS Oslo 2017

SANS Oslo 2017

Sans Oslo 2017 finner sted fra 2.-7. oktober på Radisson Blu Plaza. SANS er en av verdens største og mest anerkjente leverandører av kursing og opplæring innen informasjonssikkerhet. På et kurs i regi av SANS får du anledning til å lære direkte fra en SANS instruktør i en klasserom-setting med gode muligheter til å utvide nettverket i det sosiale miljøet som oppstår med de andre studentene.

Ved bestilling og betaling innen 16. august følger det en reduksjon i prisen på €250.

Om kursene

Det vil bli kjørt to ulike kurs, ett teknisk kurs rettet mot sikkerhetseksperter og webutviklere og ett kurs for ledere. Begge kursene er assosiert med en GIAC sertifisering.

SEC542 – Penetrasjonstesting av webapplikasjoner og etisk hacking

Webapplikasjoner spiller en viktig rolle i en hver moderne organisasjon, men hvis de ikke er grundig sikret og testet kan uvedkommende kompromittere applikasjonene, skade viktige forretningsfunksjoner og stjele data.

I kurset SEC542 lærer studentene å finne svakheter i egne web-miljøer før angriperne gjør det. Gjennom detaljerte, praktiske øvelser vil deltagerne få de nødvendige ferdighetene de trenger for å kunne oppdage svakheter i webapplikasjoner og hvorvidt de blir utnyttet. Kurset passer for pentestere og webutviklere med både noe og mye erfaring som ønsker å bli bedre rustet til å sikre organisasjonens verdier.

MGT512 – Essensiell kunnskap om sikkerhetsledelse

Dette er et fullstendig oppdatert kurs laget for å hjelpe ledere som ønsker å bli oppdatert på terminologi og problemstillinger knyttet til informasjonssikkerhet på en rask og effektiv måte.

Essensielle emner som blir dekket i dette ledelsessporet er: nettverk og applikasjoner, energibruk, kjøling og sikkerhet, sikkerhetsarkitektur, cyberangrep, sårbarhetsanalyse, informasjonssikkerhetspolicy, beredskap og krisehåndtering, bevisstgjøring og opplæring, risikostyring, hendelseshåndtering, sikkerhet i webapplikasjoner, offensiv og defensiv informasjonsoperasjoner og avsluttes med praktiske øvelser.

Påmelding

Les mer om selve kursene og det praktiske rundt påmeldingen på SANS sine sider:

https://www.sans.org/event/olso-autumn-2017