Kartlegging av sikkerhetskultur

kr 20,000.00kr 30,000.00

Kartlegging av informasjonssikkerhetskultur for bedrifter.

Nullstill
Varenummer: 0043 Kategori:

Beskrivelse

NorSIS tilbyr omfattende kartlegging av informasjonssikkerhetskultur for bedrifter.

Informasjonssikkerhetskultur er et tema som angår oss som er opptatt av at det skal være trygt og sikkert å bruke digitale tjenester.
Digitaliseringen som pågår i offentlig og privat sektor berører alle, og den forutsetter til en viss grad at vi skal forstå hvilken risiko vi utsetter oss for, og hva vi skal gjøre for å ivareta en god informasjonssikkerhet.

Informasjonssikkerhetskultur omtales gjerne som summen av våre verdier, meninger, holdninger, interesser, kunnskap, skikker og handlinger. Mye er gjort for å kartlegge ulike former for sikkerhetsadferd, men det er gjort lite for å avdekke hvilke faktorer som påvirker handlingsmønstrene. Selv om det skjer mye godt kunnskaps- og holdningsskapende arbeid innen informasjonssikkerhet i bedriftene, gjøres det lite for å finne ut om det har den effekten en ønsker, eller om det har en effekt i det hele tatt.

NorSIS har derfor utviklet en metode for å kartlegge informasjonssikkerhetskultur, og tilbyr nå dette for bedrifter. Kartleggingen kan enten gjennomføres én gang, eller før og etter opplæringstiltak.

Kartleggingen inneholder

  • Et elektronisk spørreskjema som sendes til de ansatte. Undersøkelsen er anonym.
  • Mulighet for at bedriften kan legge til inntil fem egne spørsmål i undersøkelsen.
  • En rapport som inneholder statistikk over svarene i egen bedrift.
  • En rapport som inneholder samtlige svar, og som kan brukes til dypere analyser i bedriften.
  • NorSIS rapport om den norske informasjonssikkerhetskulturen. Denne kan brukes til sammenligning av svarene i egen bedrift.

Tilleggstjeneste

NorSIS kan tilby analyser av bedriftens resultater og bidra til å utvikle en handlingsplan.

Priser

  • Enkel kartlegging: 20.000
  • “Før og etter” kartlegging: 30.000
  • Analysestøtte: Ta kontakt.

Spørsmål

Har du spørsmål om kartlegging av informasjonssikkerhetskultur, ring 40 00 58 99 (man-fre, 8-16) eller send epost til post@norsis.no