Nasjonal sikkerhetsmåned: Bestill opplæringspakke med engelsk innhold


I anledning Nasjonal sikkerhetsmåned tilbyr NorSIS og Motimate engasjerende opplæringsopplegg i informasjonssikkerhet på engelsk.

Ifølge NorSIS-rapporten «Nordmenn og Digital Sikkerhetskultur» har bare drøyt én av fem nordmenn gjennomført organisert opplæring i informasjonssikkerhet i løpet av de to siste årene.

I forbindelse med kampanjen Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober, hvor temaet er «En tryggere digital hverdag for alle», lanserte NorSIS tidligere i vår en helt ny og engasjerende opplæringspakke med quiz, spill og interaktive elementer. Nå er kurset «En trygg digital hverdag» også tilgjengelig på engelsk.

– Vi har fått flere tilbakemeldinger på at norske virksomheter også ønsker opplæringsmateriellet tilgjengelig på engelsk. Gjennom vårt samarbeid med det Kahoot-eide selskapet Motimate kan vi nå tilby opplæring til bedrifter med engelskspråklige ansatte, sier prosjektleder for Nasjonal sikkerhetsmåned, Karoline Tømte.

Bestill årets opplæringspakke her

Den digitale læringspakken består av åtte interaktive og engasjerende opplæringsmoduler tilrettelagt for pc, nettbrett og mobil. Her får alle tips og råd som vil redusere sjansen for uønskede hendelser og dataangrep på arbeidsplassen og hjemme.

Høy faglig kvalitet og morsomme aktiviteter

Modulene har høy faglig kvalitet med morsomme læringsspill, videoer og quizer underveis. Det er også lagt opp til at virksomhetene kan lage egne resultatlister for quiz og spill, og kjøre interne konkurranser med premiering for å øke engasjementet blant de ansatte.

Alle som gjennomfører kursene, får dokumentert kursgjennomføringene med et kursbevis. For virksomheter med flere enn 50 ansatte, eller virksomheter som kjøper egen portal, får virksomheten kontinuerlig tilgang til gjennomføringsoversikt og statistikk.

Opplæringspakken gir tilgang til begge kursene, og koster fra 3000 kroner totalt for en virksomhet med under 20 ansatte. Dersom du ønsker pakken på engelsk, kommer det et påslag på 30% i tillegg til de oppgitte prisene. Det er ikke mulig å bestille innhold kun på engelsk.

Ønsker du pakken på engelsk, i tillegg til norsk, kan du ta kontakt med sales@motimateapp.com etter at du har fylt ut skjemaet.

Opplæringspakken inneholder:

  • Kurset “En trygg digital hverdag” med åtte moduler (tilgjengelig i oktober)
  • Kurset “Trusler og tiltak” (tilgjengelig umiddelbart)
  • Kursbevis til alle ansatte etter gjennomført opplæring
  • Kampanjemateriell
  • Annet relevant kursinnhold