Nasjonal sikkerhetsmåned


NorSIS arrangerer Nasjonal sikkerhetsmåned for femte år på rad i oktober. Bli med på kampanjen!

Nasjonal sikkerhetsmåned er en årlig kampanje arrangert av Norsk senter for informasjonssikring (NorSIS) for å skape bevissthet om informasjonssikkerhet. Vi opplyser om tiltak og påvirker til gode holdninger.

Allerede nå har vi flere samarbeidspartnere, som ønsker å ha aktiviteter i oktober. En oversikt over våre samarbeidspartnere finner du på nettsiden til Nasjonal sikkerhetsmåned.

I oktober 2015 vil vi blant annet ha

  • Åpning av Nasjonal sikkerhetsmåned med pressekonferanse 1.oktober
  • Opplæringspakke med e-læring, presentasjon, nye plakater, brosjyrer, sikkerhetspåminnelser mv
  • Foredragsdugnad, hvor du kan gi og bestille foredrag i oktober
  • Arrangementer i regi av våre samarbeidspartnere

Samarbeidspartner

Ønsker du å bli samarbeidspartner og bidra til et løft innen informasjonssikkerhet i Nasjonal sikkerhetsmåned, så ta gjerne kontakt med oss på e-post post@norsis.no.

Opplæringspakke

NorSIS tilbyr innholdsrik opplæringspakke med god kvalitet for ansatte i bedrifter i oktober. De ansatte er en viktig ressurs for å sikre god informasjonssikkerhet i virksomheten. I mange tilfeller er det bare bevisste medarbeidere som kan hindre virusangrep, sensitiv informasjon på avveier eller at forretningshemmeligheter havner på Facebook. Det er viktig å sørge for opplæring av de ansatte slik at de skal kunne vite hva som er viktige sikkerhetstiltak og kunne bidra til god sikkerhet i bedriften.

Les mer om og bestill opplæringspakken.

Foredragsdugnad

I oktober er NorSIS formidler av foredrag, som for eksempel kan brukes til avdelingsmøter, frokostmøter og allmøter i virksomheten. Vi oppfordrer alle i Norge som er interessert i å bidra i dugnaden ved å gi ett eller flere foredrag til Nasjonal sikkerhetsmåned. Foredraget kan registreres her.

Ønsker du et foredrag i din virksomhet, så følg med på foredrag som registreres og bestill foredrag her.

Informasjon fra NorSIS er hentet fra flere kilder. NorSIS vurderer informasjon før publisering, men NorSIS kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som kan oppstå som følge av ukorrekt, manglende eller utilstrekkelig informasjon.